Na predaj dva domy na peknom pozemku v lokalite Trnava časť Modranka!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Modranka
Ulica.: Hraničná
170 m²
679 m²
6
áno
studňa a vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

109x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť vlastniť dva útulné domy na jednom pozemku vo vyhľadávanej lokalite Trnava časť Modranka. Domy ponúkajú pohodlné bývanie pre dve rodiny, prípadne pre podnikanie alebo sídlo firmy. Pozemok s rozlohou 679 m2 je dostatočne veľký na rôzne aktivity a záhradkárčenie. Na pozemku sa ďalej nachádza samostatná garáž a prístrešok na grilovanie.
Vlastnosti: Dva samostatné domy: Obe nehnuteľnosti sú postavené tak, aby mali samostatnú kompletnú vybavenosť ( kuchyňa, WC, kúpeľňa), poskytovali súkromie a komfort pre dve rodiny, alebo môžu slúžiť ako hlavný dom a hosťovský dom.
Rozloha pozemku ponúka dostatok priestoru na záhradu, detské ihrisko, záhradné plochy a možnosti relaxu. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá sa ale nepoužíva. Obe nehnuteľnosti sú napojené na vodovod, plyn, el. energiu, odpad a optickú sieť.

Dom 1: Dispozičné riešenie: Vstupná chodba, kuchyňa prechod do kúpeľne s WC, samostatná izba do dvora, do ulice dve prechodné izby plus jedna vstupná izba. Odhadovaná obytná plocha: 100 m2. Dom bol v minulosti rekonštruovaný. Vymenená strešná krytina, zateplenie obvodového muriva, nové omietky, plastové okná, výmena plynového kotla na kúrenie a teplu vodu, kuchynská linka, staršia rekonštrukcia kúpeľne a WC. Nehnuteľnosť čiastočne podpivničená.

Dom 2: Dispozičné riešenie: Vstupná chodba rozdeľuje kuchyňu a komoru, kúpeľňu a WC a vstup do dvoch prechodných izieb. Odhadovaná obytná plocha: 70 m2. Plastové okná, staršia kuchynská linka, dlažba vo vstupnej chodbe, linoleum v izbách a kuchyni.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Modranke na ulici Hraničná

Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Modranke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Modranke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-82...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku679 m²
Úžitková plocha170 m²
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-820263 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.