Na predaj exkluzívne v zastúpení majiteľa stavebný pozemok v tichej ul

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
525 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
210.000,- €
400,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2375x zobrazená v zozname / 205x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

TU Reality ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj stavebný pozemok v tichej uličke v Ružinove, na ulici Nové Pálenisko, rozmer 525m2.
Pozemok je určený na výstavbu v katastrálnom území BA-Nivy časť Malé Pálenisko I. v blízkosti Malého Dunaja s vybudovanou hrádzou. Nachádza sa v zástavbe rodinných domov hneď vedľa bytového komplexu Nový Ružinov. Prístupové cesty sú vybudované, asfaltové a nachádzajú sa tu kompletné inžinierske siete (voda, elektrika), v blízkosti plyn, kanalizácia.
Funkčné využitie územia- č.funkcie 501- zmiešané územia bývania a občianskej vybavenosti, rozcojové územie, kód regulácie N.
Kompletná územno-plánovacia informácia je k dispozícii na vyžiadanie. Číslo funkcie ÚPI: 201, rozvojové územie.

Cena pozemnku je 220000,-€.



V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum alebo môj mail:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku525 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne