Na predaj komerčný objekt Orešany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Orešany
Ulica.: Centrum
105 m²
pôvodný
predaj - Obchodné priestory
32.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

37027x zobrazená v zozname / 4721x zobrazená detailne / 12x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj komerčný objekt v obci Orešany. Je to zrušená predajňa potravín v pôvodnom stave, nutná rekonštrukcia. Celková výmera pozemku je 136m2 s rozmermi 17m x 8m. Na pozemku je vodovodná a elektrická prípojka, ktoré sú momentálne odpojené. Pohodlná vykládka nákladných áut. Nehnuteľnosť je ihneď k dispozícii. Je vhodná na bývanie alebo podnikateľské účely. Dohoda možná!!. Vzdialenosť: Nitra 31km, Piešťany 12km, Topoľčany 27km, Diaľnica 13km. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Orešanoch na ulici Centrum

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Centrum v Orešanoch v cene 32.900,- € má priemernú cenu obchodného priestoru v Orešanoch. Rozloha má priemernú rozlohu obchodného priestoru v Orešanoch.

Pozícia realitnej ponuky

32.900,- €
Cena nehnuteľnosti 32.900,- € 538.000,- €
105 m²
Úžitková plocha 105 m² 1415 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha136 m²
Úžitková plocha105 m²
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-132 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny