Na predaj kompletne zariadený 2 izbový byt vo Zvolene

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: J.Jesenského
54 m²
4
posledné poschodie
2
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
118.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2752x zobrazená v zozname / 440x zobrazená detailne / 440x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Realls Vám ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení priestranný, slnečný 2-izbový byt na ulici Jesenského vo Zvolene, ktorý sa vyznačuje štýlovou eleganciou a praktickým usporiadaním. Svojím dizajnom a kvalitnou rekonštrukciou sa tento byt odlišuje od ostatných. Kuchyňa je moderná, vybavená kvalitnými elektrospotrebičmi, otvorená a prepojená s obývacou izbou, čo vytvára priestranný a spoločenský priestor ideálny na stretnutia s rodinou a priateľmi. Z kuchyne sa jednoducho vykročíte na veľký balkón s plochou 5 m2, kde si môžete vychutnať pokojné chvíle. Kúpeľňa praktická vybavená sprchovacím kútom, WC samostatné. Z chodby sa tiež dostanete do priestrannej spálne, ktorá ponúka dostatok miesta na odpočinok a relaxáciu po dlhom dni, je vybavená murovaným šatníkom, čo je ideálne riešenie pre úložný priestor, Tento byt sa nachádza na štvrtom poschodí bez výťahu, čo zaručuje pokojné bývanie. Po kvalitnej rekonštrukcii bytu aj spoločných rozvodov máte istotu, že sa môžete tešiť na bezproblémové bývanie bez starostí. Taktiež je dom zateplený, čo prispieva k úspore energie a zvyšuje váš komfort. Celkové náklady na bývanie 250,- eur. Súčasťou tohto bytu je aj jeho výhodná poloha v blízkosti občianskej vybavenosti mesta - obchody, školy a dopravné spojenia sú v dosahu ruky, čo vám uľahčí váš každodenný život. Tento byt na ulici Jesenského je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú príjemné a praktické bývanie v Zvolene. Nechajte sa očariť jeho jedinečným šarmom.
Realitná spoločnosť Realls s.r.o. je členom ZRKS a riadi sa realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu katastrálnych a notárskych poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv a bezplatnú ponuku financovania kúpy danej nehnuteľnosti, na základe našej spolupráce so všetkými bankami, pripravenú našim špecialistom

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná