Na predaj modulová stavba s pozemokom, Turany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Turany
503 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
63.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4801x zobrazená v zozname / 424x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality vám ponúka na predaj modulovú stavbu o rozlohe 49m2. Modulová stavba je 2- izbová a dispozične pozostáva zo spálne, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom a kuchyne s obývačkou. Modulová stavba je novozriadená s kompletnými rozvodmi vody, elektriny a odpadu. Má plastové okná, plávajúcu podlahu, interiérové dvere a zárubne, v kúpeľni je bojler, kuchyňa zariadená so vstavanými spotrebičmi (el. rúra, indučná varná doska, umývačka riadu, digestor) a v obývačke sú k dispozícii krbové kachle a elektrický radiátor. Modulová stavba je hotová a ihneď k nasťahovaniu. Pre nového majiteľa bude zabezpečená preprava na pozemok v meste Turany. Výhodou modulovej stavby je, že stavebné povolenie nie je potrebné. Rozmery stavby 3,5m x 14m.
Pozemok o rozlohe 593m2 je rovinatý, slnečný a ideálny pre výstavbu rodinného domu. Inžinierske siete sú v dosahu s prístupovou cestou z ulice (šírka 3m). Rozmery pozemku cca 11m x 53,9 m. Cena je uvedená pozemok spolu s modulovou stavbou. Rada vám poskytnem ďalšie informácie, preto ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom nášho callcentra alebo mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Turanoch

Pozícia realitnej ponuky

63.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 700.000,- €
503 m²
Rozloha pozemku 49 m² 3716 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku503 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53057 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.