Na predaj pozemok na RO Domaša Holčíkovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Holčíkovce
Ulica.: RO Holčíkovce
276 m²
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
24.840,- €
90,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

33740x zobrazená v zozname / 2718x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária WFK s výhradným zastupením majiteľa ponúka na predaj rekreačný pozemok v blízkosti vodnej nádrže Domaša ( cca 40 m od pláže ) na RO Domaša Holčíkovce o dĺžke 18 m a šírke 15 m, s celkovou rozlohou 276 m2. Má mierne svahovitý charakter. V blízkosti inžinierské siete ( elektrina a voda ). Nachádza sa vo veľmi lukratívnej časti RO Holčíkovce. Pozemok sa predáva s podielom na prístupovej ceste a v územnom pláne obce je vedený ako pozemok pre občianskú vybavenosť. Možnosť dokúpeť susedný pozemok.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv + bonus zrýchlený vklad do katastra. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku276 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kanalizácianie
Internetnie
Inžinierske sieteblízko
Káblová televízianie
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Vývoj ceny