NA PREDAJ pozemok VYHNE okres Žiar nad Hronom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Bc. Ľuboš Lorinc so súhlasom majiteľa ponúkame na predaj pozemok v malebnej obci Vyhne v okrese Žiar nad Hronom. Pozemok skladajúci sa z dvoch parciel má nepravidelný a nepravouhlý tvar vo výmere 537 m2, druh pozemku v kombinácii ostatná plocha a vodná plocha, zapísaný na liste vlastníctva ako parcely registra "C", umiestnený je v zastavanom území obce Vyhne a pozemok skladajúci sa z jednej parcely má výmeru 288 m2, druh pozemku: záhrada zapísaná na Liste vlastníctva ako parcela registra "E" umiestnená v zastavanom území obce Vyhne. Spolu výmera troch parciel činí 825 m2. Inžinierske siete sú v blízkosti pozemku.

Výhody pozemku: v tesnej blízkosti Vodný raj Vyhne, oblasť známa svojimi liečivými termálnymi prameňmi, nádherné Štiavnické vrchy, slnečný.

V zmysle listu vlastníctva na nehnuteľnostiach neviaznu žiadne ťarchy ani vecné bremená.

KONTAKT: Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS

www.lpreality.sk/zvolen

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI!

V prípade potreby pre potenciálneho záujemcu vieme zabezpečiť bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti.

V prípade potreby pre potenciálneho záujemcu vieme zabezpečiť bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenie tejto nehnuteľnosti.

Podobné realitné ponuky