NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT-KOŠICE-SEVER, UL.PALKOVIČOVÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Palkovičova
3
1
úplne prerobený
áno
prenájom - 1-izbový byt
550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

29429x zobrazená v zozname / 1249x zobrazená detailne / 181x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RELCOM Vám ponúka na prenájom 1-izbový byt ,vo veľmi vyhľadávanej lokalite Košice-Sever, na ulici Palkovičová.

Ponúkame na prenájom novozrekonštruovaný 1-izbový byt , na ulici Palkovičová, byt je vo výbornej lokalite a v blízkosti centra mesta.


Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a prenajíma sa plne zariadený.
Vstupom do bytu sa dostaneme do vstupnej chodby, odkiaľ sa prechádza do kúpeľne a WC. Následne prechádzame do obývacej izby a kuchynskej časti. Tento príjemne zariadený byt je vhodný na bývanie pre jednu osobu.

Byt je voľný ihneď.


Poschodie: 3/11

Občianska vybavenosť


V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť škola ,škôlka ,obchody ,mhd zastávky ,poliklinika,pohotovosť,kaviarne. Kompletná občianska vybavenosť vytvára z tejto lokality dokonalý priestor pre vaše bývanie.

CENA


Byt sa v uvedenom štandarde prenajíma za 550€/mesačne vrátane energií. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Depozit je 1100€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

K dispozícií od:ihneď .


V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle - Jana Jaššová, Licencovaná Realitná kancelária RELCOM.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Poschodie3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Oknáplastové