Na Prenájom pekný 3 izbový byt v Bernolákove Novostavba Pšeničná 850, -

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Bernolákovo
Ulica.: Pšeničná
70 m²
1
1
3
áno
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5052x zobrazená v zozname / 256x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Vám ponúka pekný, svetlý, slnečný 3 izbový byt v staršej novostavbe kolaudovanej v roku 2016 v Bernolákove na ulici Pšeničná v novej časti obce.

Byt sa nachádza na 1. poschodí bytového domu s 3 bytovými jednotkami, má rozlohu 81m2 s terasou a dispozíciu: 2x samostatná spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, špajza, kúpelka a wc.

Súčasťou prenájmu sú dve parkovacie státia, kuchynská linka a spotrebiče - varná platňa, umývačka riadu, americká chladnička, elektrická rúra, práčka, 2x vstavané skrine na chodbe a spálni, nábytok na terase - sedenie, písaci stolík a kreslo v detskej izbe, kúpelka je s vaňou a internet si rieši každý sám na svoje náklady cca + 29,- Eur mesačne tv aj net. V blízskosti sa nachádza zástavka MHD, obec Bernolákovo sa veľmi rýchlo rozvíja, má školy, škôlky aj súkromné, obchody Lidl, Billa, Terno, DM, Pepcco, lekárne, zdravotné centrum, pediatra, reštaurácie, pošta, nové klientské centrum a nákupné centrum, patrí pod okres Senec kde v meste Senec 10km nájdete kompletnú občianskú vybavenosť. Byt je voľný od 15.5.2024. Byt bude odovzdaný vymaľovaný - postele a ostatný nábytok nie sú súčasť prenájmu...

Cena prenájmu s energiami je 850,- Eur/mesiac a na začiatku sa platí aj provízia a kaucia vo výške mesačného nájmu.


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha81 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno