NA PRENÁJOM VÝROBNÉ A SKLADOVÉ PRIESTORY 1300 m2, KOŠICE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výnimočná príležitosť pre podnikateľov a firmy hľadajúce priestory na podnikanie. JOZUE REALITY s.r.o. ponúka na prenájom výrobné, skladové a kancelárske priestory v Košiciach. S celkovú výmeru 1300 m2, sú tieto priestory ideálnym riešením pre rastúce podniky hľadajúce efektívne a dobre pracovné prostredie.

Výnimočné vlastnosti priestorov:
- Celková výmera 1300 m2.
- Výška od podlahy po strop je 7,6 m a výška od podlahy po stropný nosník je 5,7m.
- Nakladacie rampy: predná nízka rampa s výmerou 44m2 a zadná vyššia pre nákladné autá s návesom.
- V jednotlivých traktoch je pancierová podlaha.
- Naposledy tieto priestory slúžili na potravinársku výrobu a predtým ako baliareň a sklady v potravinárskom priemysle.
- K vyššie uvedeným výrobným a skladovým priestorom patria aj kancelárske priestory s výmerou do 193,5 m2. Tieto priestory sú zrekonštruované, majú kuchynky so sporákom, WC a sprchu.
- Tieto priestory poskytujú aj zázemie pre zamestnancov (šatne, priestor pre stravovanie, sociálne zariadenie a sprchy).

Výhody prenájmu:
- Prenajímajú sa iba ako celok.
- Prispôsobte si priestory podľa vašich potrieb.
- Ideálne pre podniky zamerané na výrobu, skladovanie a manažment.
- Výborná dostupnosť a strategická poloha v Košiciach.
- Profesionálne a dobre udržiavané prostredie.

Cena prenájmu je 4,33-- EUR/m2/mesiac bez DPH + prevádzkové služby 0,50 EUR/m2/mesiac bez DPH. Namerané média (voda, elektrina, plyn) sú uhrádzané podľa stavu merača.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť vytvoriť si ideálne pracovné prostredie pre váš podnik! Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky pre ďalšie informácie a záujem o obhliadku. JOZUE REALITY s.r.o. - Váš partner pre moderné podnikanie.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Košice - Juh