NÁDHERNÝ A ZARIADENÝ 5-IZB. RODINNÝ DOM S POZEMKOM 817 M2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Lúč na Ostrove
Ulica.: Lúč na Ostrove
110 m²
817 m²
5
studňa a vodovod
nie
230/400V
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

22787x zobrazená v zozname / 1296x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj moderný 5 izbový rodinný dom s výbornou dispozíciou, ktorý sa nachádza v kľudnej obci Lúč na Ostrove, ktorá je situovaná iba 5 minút od pripojenia na diaľnicu R7. Vďaka veľmi dobrému napojeniu máte rýchle spojenie na Bratislavu, Rakúsko alebo Maďarsko. Rodinný dom sa nachádza na krásnom a priestrannom pozemku o výmere 817 m2, ktorý poskytuje nekonečne veľa priestoru na bazén, posedenie, altánok, záhradný domček a veľa ďalšieho.
Na pozemku bola vybudovaná aj menšia pivnica s rozlohou cca 4 m2 a predpripravená plocha s dotiahnutou elektrinou a vodou zo studne na ktorej si môžete postaviť záhradný domček alebo altánok s vírivkou.
Zadná časť pozemku je rozdelená plotom na pestovanie s rozlohou 125 m2. Krytá terasa poskytuje dostatočný priestor na posedenie s priateľmi alebo rodinnú oslavu, pri ktorej sa Vaše deti môžu vyblázniť na celom pozemku.

Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený a bol vyhotovený podľa predstáv terajších vlastníkov. Zároveň bol osadený vstavaný krb na tuhé palivo a priestorom na uskladnenie suchého dreva, podlahové elektrické vykurovanie, elektrické exteriérové žalúzie, klimatizácia, trávnatý koberec, závlahový systém, vývod na vodu v prednej a zadnej časti pozemku, elektrická brána, parkovanie až pre 4 autá

DISPOZÍCIA:


Predsieň, technická miestnosť, samostatná toaleta s umývadlom, kuchyňa spojená s obývacou izbou, špajza, 4x izba - dve izby majú samostatný vstup na terasu, kúpeľňa s klasickou vaňou, sprchovacím kútom a dvomi umývadlami. Veľká chodba a terasa s výmerou 35 m2.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


* výmera rodinného domu: 109,73 m2 + terasa 34,92 m2 + povala
* rozloha pozemku: 817 m2
* trávnatá plocha v rozlohe 355 m2
* plocha na záhradný domček s rozmerom 11x4,5 metra
* kolaudácia v roku 2021
* inžinierske siete: mestská voda, studňa, elektrina, žumpa (10m3) a predpríprava na kanalizáciu (v priebehu tohto roka by sa mala kanalizácia v celej obci dokončiť)
* mesačné náklady pre 3-člennú rodinu vychádzajú na 165€, vrátane elektriny a vody

LOKALITA A OKOLIE:


Lúč na Ostrove je menšia obec, ktorá sa nachádza neďaleko diaľnice R7 a Dunajskej Stredy. V obci sa nachádza materská škôlka, futbalové ihrisko a autobusová zastávka s trasou až do Bratislavy. Vo vedľajšej obci Holice sa nachádza okrem už spomenutej vybavenosti aj základná škola s vyučbou do 9. ročníka, obvodná lekárka, stavebniny, Slovenská pošta, menšie potraviny a Coop Jednota.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lúči na Ostrove

Rozloha je o 190 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Lúči na Ostrove.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku817 m²
Zastavaná plocha165 m²
Celková rozloha145 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81806463 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.