NOVÁ CENA 3i byt po rekonštrukcii s klimatizáciou, 68m2, Hlohovec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
68 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
133.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6721x zobrazená v zozname / 591x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii s klimatizáciou vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky a obchodov v Hlohovci.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:


+ kompletná rekonštrukcia
+ výborná lokalita
+ bezproblémové parkovanie

Nehnuteľnosť sa nachádza v panelovom bytovom dome so zateplenou strechou. Výmera bytu je 68 m2 a je po kompletnej rekonštrukcii - murované jadro, rozvody elektriny, podlahy, sadrokartónové stropy + (bodové osvetlenie), interiérové dvere a obložkové zárubne, vchodové dvere (bezpečnostné ADLO), kuchynská linka so spotrebičmi, maľovky, podlahy,....

Dispozícia a vybavenie: Vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou, elektrickou rúrou a sporákom, komora, obývacia izba so vstupom na loggiu, dve samostatné izby, jedna so vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné wc. Výhodou je aj presklená loggia.

Mesačné náklady: 120€ + elektrina a plyn podľa vlastnej spotreby. K bytu prislúcha pivnica a tiež spoločná odkladacia miestnosť pre celý bytový dom ("kočikáreň") + posilňovňa priamo vo vchode bytového domu. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky, obchodov, reštaurácií. Parkovanie pred bytovým domom.

Mesto Hlohovec má priame napojenie na diaľnicu D1 a kompletnú občiansku vybavenosť. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Hlohovci

Pozícia realitnej ponuky

133.990,- €
Cena nehnuteľnosti 95.000,- € 195.990,- €
68 m²
Rozloha pozemku 59 m² 83 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52256 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.