Rezervované - REZERVOVANE_Novostavba RD v obci Báb, Nitra - tepelné če

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
122 m²
419 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
175.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3702x zobrazená v zozname / 256x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj novostavbu murovaného 4 izb. RODINNÉHO DOMU v centre obce Báb, vzdialenej od mesta Nitra len 10 min. s napojením na diaľnicu. Dom je SKOLAUDOVANÝ !

Tento rodinný dom sa predáva v štádiu holodom, zastavaná plocha domu je 122,3 m2 z toho plocha prestrešenej terasy 24,3 m2 orientovanej do záhrady. Dom je postavený na rovinatom pozemkom s rozlohou 419 m2 + možnosť využiť na parkovanie plochu pred pozemkom. Tichá bočná ulica s asflatovou prístupovou cestou.

Na vykurovanie a ohrev vody je použité TEPELNÉ ČERPADLO v kombinácii s teplovodným podlahovým kúrením, čo je predpokladom nízkych mesačných nákladov.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, technická miestnosť, priestranná obývačka prepojená s jedálňou a kuchyňou + špajza, 3 samostatné spálne a samostatné WC.

Technické riešenie: obvodové múry 30 cm tehla zn. Porotherm, zateplenie domu 15 cm polystyrén, strešná krytina Fatrafol /firestone/ + separačná vrstava geotextília a parozábrana + izolácia strechy sklenná vata, ochranný kamenný záhon, sádrokartónové podhľady, plastové okná 3-oj sklá, betónový základ a základová doska, cementový poter s podlahovým teplovodným kúrením. PREDPRÍPAVA: na vonkajšie žalúzie, kamery, vonkajšie osvetlenie, klimatizáciu a pre bioklimatickú pergolu.

IS: voda, elektrina, žumpa.



Obec BÁB: Obec má cca 1000 obyvateľov, v okolí je kompletná občianska vybavenosť - pošta, autobusová zastávka, potraviny, kostol, reštaurácia Sýpka, vinárstvo, lekáreň, materská škola, základná škola aj športový rybník.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118999



Cena: 175 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku419 m²
Úžitková plocha122 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno