NOVÝ rodinný dom s možnosťou dokončenia! Ivanka pri Nitre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Ivanka pri Nitre
138 m²
617 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3545x zobrazená v zozname / 210x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj murovaný rozostavaný 4-izbový rodinný dom v štádiu hrubej stavby v obci Ivanka pri Nitre, ktorá je vzdialená od okresného mesta len 9.6 km. Dom sa predáva ako "hrubá stavba" rodinného domu s plastovými oknami a vstupnými dverami. V prípade záujmu je možné dom dokončiť do HOLODOMU alebo ŠTANDARDU.

Tento moderný dom sa nachádza na rovinatom pozemku s rozlohou 617 m2. Čistá podlahová plocha domu je 105 m2 + 33 m2 prestrešená terasa. Súčasťou predaja je aj 1/2 podiel na prístupovej ceste. Zadná časť pozemku je vysypaná štrkom na pohodlné parkovanie áut.

Obľúbené dispozičné riešenie (Denná / Nočná časť):



Vstup do domu je riešený priestrannou predsieňou a samostatným WC. Za zmienku stojí aj priestor na technickú miestnosť s priestorom na práčku. Dom ďalej disponuje 3 samostatnými spálňami, veľkou kúpeľňou a priestrannou obývačkou prepojenou s jedálňou a kuchyňou + špajza s oknom. Výstup na terasu je z obývacej izby.

Aktuálna rozostavanosť domu prináša novému vlastníkovi možnosť dispozičnej zmeny !

Technické informácie:



Plastové vchodové dvere a okná zn. Salamander, 6 komorové s 3 -sklom, IS - žumpa, elektrina, voda, materiál stavby TEHLA 30 cm + , väzníkový krov strešná krytina Mediterran danubia.

Lokalita:



Obec Ivanka pri Nitre je prvá dedina od okresného mesta Nitra, smer Nové Zámky s pravidelným autobusovým a vlakovým spojením. Nachádza sa tu plná občianska vybavenosť ako: základná a materská škola, lekár a lekáreň, rôzne obchody, pošta, kostol ....

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118792



Cena: 140 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku617 m²
Úžitková plocha138 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno