Odstúpenie novej, jedinečnej rozbiehajúcej kaviarne s výberovou kávou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
75 m²
predaj - Obchodné priestory
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2057x zobrazená v zozname / 205x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

B10 Vám exkluzívne ponúka štýlovo a vkusne zariadenú kaviareň s terasou na vyhľadávanom mestskom sídlisku – Ľadoveň.

Novo zariadenú kaviareň nastavenú na výberovú kávu, remeselné produkty, či zdravé výživové doplnky ponúkame na odstúpenie a pokračovanie jej sympatického konceptu s určitým potenciálom.

Kaviareň pozostáva z kompletne zariadenej barovej časti úplne vo vlastníctve, bez zmlúv na kávu či kávovar a iných poplatkov, detského/oddychového kútika a siedmich stolov s rôznym druhom sedenia, ako stoličky či gaučíky + sociálne zariadenia (dámske, pánske + pisoár) na ploche cca 75m2.

V barovej časti sa nachádza špičkový kávovar značky La Marzocco, ktorý je súčasťou predaja (odstúpenia), jednoducho ovládateľný mlynček s váhou a rozpoznaním baristických pák. Na individuálne zomletie kávy , napr. na filter (Beach) alebo kávu zo sebou ďalší spoľahlivý mlynček. V podbarovej časti sa nachádza 2x regulácia a filtrácia vody BWT, výrobník ľadu, gastro-umývačka riadu, chladnička a množstvo iného.

Vonku je k dispozícií terasa, ktorá je orientovaná na západ a ponúka príjemné sedenie pri stoloch pod dáždnikmi v kľudnom prostredí sídliska.

Kaviareň sa odstupuje/predáva takmer so všetkým zariadením. Po odkúpení sa platí už len nájom + prevádzkové náklady (elektrika + vykurovanie, voda). Objekt je v novostavbe a tieto náklady sú nízke a úsporné.

Poloha kaviarne je situovaná na sídlisku, pričom v okolí nie je problém s parkovaním. Nachádza sa v novom obytnom dome na prízemí v celooplotenom areály s nízkymi prevádzkovými nákladmi.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118510



Cena: 1.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Martine

Inzerovaný obchodný priestor v Martine v cene 1,- € je o 59.231 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Martine. Rozloha je o 577 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Martine.

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 300.000,- € 2.000.000,- €
75 m²
Úžitková plocha 75 m² 1089 m²

Kontaktujte

Peter Fiala

Peter Fiala

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha75 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118510 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny