Pekná chalupa v horskej obci Polom s vizualizáciou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Rimavská Sobota
130 m²
894 m²
predaj - Chata
90.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2366x zobrazená v zozname / 180x zobrazená detailne / 71x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásnu romantickú chalupu na okraji vysokohorskej dedinky Polom. Kamenná chalupa prešla čiastočnou rekonštrukciou a renováciou. V podstate ide o nový dom, ale s históriou a duchom starých čias, prispôsobený požiadavkám moderného človeka. Pred vstupom do chalupy sa nachádza drevený altánok - prekrytie. Následne sa vstúpi do priestrannej haly, kde je aj schodisko na poschodie. Naľavo sa nachádza veľká izba s krbom na drevo a priestranná kompletne vybavená kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou, umývadlami a toaletou. Napravo sa vstupuje do rustikálnej kuchyne so stropnými trámami, ktorá je pripravená na zariadenie. Na poschodí sa nachádzajú tri izby vhodné na spálne. Z dvoch je výstup na balkón - lodžiu s pekným výhľadom na okolie. Na poschodí je zároveň pripravený priestor na ďalšiu sociálnu miestnosť. Chalupa má aj vizualizáciu, ako by to mohlo vyzerať, keď bude dokončená. Predná časť chalupy je podpivničená pôvodnou klenbovou pivnicou. Priamo na chalupu je napojená bývalá hospodárska budova, ktorá sa skladá z dvoch častí. Táto taktiež prešla kompletnou rekonštrukciou. Pozemok okolo nehnuteľnosti prešiel základnými terénnymi úpravami a je pripravený na dotvorenie podľa vlastných predstáv. Polom sa nachádza vysoko v horách len 14 km od Muránskej planiny s dobrou dostupnosťou vo výške 700m/nm s čistým vzduchom. Z Polomu vedú rôzne turistické cesty, buď pre peších, alebo cyklistických nadšencov. Samotná obec je veľmi tichá. Prevažnú čas obyvateľstva tvoria chalupári.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Rimavskej Sobote

Inzerovaný chatu v Rimavskej Sobote v cene 90.000,- € je o 33.111 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Rimavskej Sobote. Rozloha je o 15 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Rimavskej Sobote.

Pozícia realitnej ponuky

90.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30.000,- € 115.000,- €
894 m²
Rozloha pozemku 230 m² 2953 m²
130 m²
Úžitková plocha 52 m² 150 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku894 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_288440862553 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.