5614, pozemok 500m2 , Košice – Kavečany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj záhradný pozemok Košiciach, časť Košice - Kavečany.
Uvedená nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a po dohode s majiteľom nehnuteľnosť.
Pozemok sa nachádza v KU Kavečany v časti Vitalina cca 3 min. od autobusovej zastávky. Je vhodný na výstavbu rekreačného objektu s rekreačným využitím, alebo aj s trvalým bývaním. Elektrina je pred pozemkom a odhad realizácie studne je cca do 25 m.
Stav: pozemok je viac menej rovinatý s miernym sklonom .
IS: elektrina pred pozemkom.
Rozmer pozemku: cca 25x20m .
Plocha pozemku : cca 500 m2 .
Využitie: výstavba rekreačnej chaty .

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Rudolf Dohányos ,

Podobné realitné ponuky