Pozemok so stavebným povolením a projektom domu | Kameničany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Kameničany
692 m²
predaj - Pozemky - bývanie
69.000,- €
99,71 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

7495x zobrazená v zozname / 1352x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj slnečný rovinatý stavebný pozemok v obci Kameničany. Predáva sa s hotovým projektom rodinného domu a platným stavebným povolením.

Pozemok situovaný vo vedľajšej ceste má pravidelný obdĺžnikový tvar s rozmermi 18 m x 39 m a celkovou výmerou 692 m2. Pozemok je prístupný z obecnej asfaltovej cesty. Možné je napojenie na elektrinu a vodu nachádzajúce sa v blízkosti. V ulici je plánované rozšírenie kanalizačnej siete.

Súčasťou predaja je aj veľmi pekný projekt rodinného domu typu bungalov s platným stavebným povolením, vďaka čomu si svoj sen o vlastnom novom dome, môžete okamžite začať plniť. Projekt je veľmi dobre riešený - dom je rozdelený na nočnú časť s dvomi kúpeľňami a tromi spálňami, každá z nich ma vlastný šatník. Denná časť je tvorená priestrannou obývačkou prepojenou s kuchyňou so špajzou. Vďaka hotovému projektu ušetríte veľa času stráveným vybavovaním povolení a vyjadrení.

Lokalita v ktorej sa pozemok nachádza je vo vedľajšej kľudnej ulici v blízkosti prírody. Obec sa vyznačuje dobrou dostupnosťou do okolitých miest a obcí - Bolešov 1 km, Nemšová 5 km, Dubnica nad Váhom 8 km, Trenčín 20 km, Púchov 20 km. Diaľnica D1 je vzdialená 5 km. V blízkej obci Bolešov nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: materskú školu, základnú školu, potraviny, kvetinárstvo, pohostinstvá, reštauráciu, autobusové zastávky, kostol, futbalové ihrisko, multifunkčné ihrisko a mnoho iného.

Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku692 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta