Pozemok v Modre s výmerou až 58.977 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Modra
Ulica.: Dolná
58977 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
3.290.000,- €
55,78 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1845x zobrazená v zozname / 242x zobrazená detailne / 228x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Vida Real Vám ponúka na predaj rozľahlý pozemok v Modre s výmerou 58.977 m2.

Pozemok tvaru kosodĺžnika, je rovinatý a má rozmery 260m x 230m x 230m x 275m, na liste vlastníctva vedený ako trvalé trávne porasty. K pozemku z hlavnej komunikácie vedie väčšinou asfaltová cesta, pokračuje spevnenou a ďalej už 600m dlhou nespevnenou cestou.

Medzi Modrou a pozemkom sa plánuje výstavba Malokarpatského obchvatu, čo pozemok urobí v budúcnosti ešte atraktívnejším. Je rozdelený na 9 parciel o veľkosti od 55 árov po 61 árov, oddelené pripravovanou ďalšou prístupovou cestou.

Podľa územnoplánovacej informácie je funkčné využitie územia - plochy bývania, nízko a strednopodlažná zástavba, zástavba do 3 nadzemných podlaží. Kompletná ÚPI k dispozícii.

IS: elektrina, plyn, voda a studňa v blízkosti pozemku.

Cena iba 55,78EUR/m2, celková cena je 3.290.000,- Eur.


V cene je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

Kúpa pozemku je výborná príležitosť pre developera, alebo ako uložiť peniaze - vhodný ako investícia s niekoľkonásobným zhodnotením do budúcnosti! V prípade vážneho záujmu je možnosť odkúpenia iba časti pozemku.

Pre bližšie informácie a zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Rastislav Jajcay


VIDA REAL

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku58977 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta