PREDAJ 1, 5i byt s balkónom, POP Slnečnice, BA V., 36, 47 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Labutia
36.47 m²
7
3
1,5
úplne prerobený
nie
áno
nie
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
167.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5586x zobrazená v zozname / 212x zobrazená detailne / 212x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj 1,5 izbový byt s exteriérom s dobrou orientáciou v kvalitnom nízkoenergetickom projekte POP Slnečnice- , Labutia ul., poschodie 3/8, 4.NP., výťah.

Celková výmera bytu je 36,47 m2, vnútorná plocha bytu 32,64 m2, balkón 3,83 m2.

POPIS: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC Geberit , obývacia izba s kuchynskou časťou a predprípravou na KL, východ na balkón.

Celková cena zahŕňa štandard: bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere so zárubňami, veľké francúzske plastové okná, laminátové parkety, dlažba, obklady, sanita, sprchový kút, batérie, radiátory, optické rozvody KTV a internetu.

Byt sa nachádza v novej časti obľúbeného projektu Slnečnice a zároveň sa nachádza v blízkosti zelene a s dobrou dostupnosťou do centra a novej električkovej trate Janíkov dvor .

Predmetný byt má výbornú dispozíciu s možnosťou rozdelenia interiéru na dennú a nočnú časť, je orientovaný na južnú stranu s výhľadom, v blízkosti lužného lesa a cyklistickej hrádze, parková úprava okolia, zeleň.

Zóna POP ponúka kvalitné bývanie, výbornú dostupnosť na obchvat mesta, diaľnicu, ako aj do centra mesta, občianska vybavenosť - v blízkosti potraviny, reštaurácia, lekáreň, MHD, služby.

Novovzniknutá moderná štvrť ponúka pre obyvateľov kombináciu mestského spôsobu bývania a zároveň blízkosti prírody s možnosťami aktívneho odpočinku.

V blízkosti je už funkčné lokálne obchodné centrum SLNEČNICE MARKET (napr. Billa, lekáreň, 101 Drogérie, trafika) a farmárska tržnica Trch- (napr. gastro prevádzky, predaj zeleniny a ovocia, syrov, kvetinárstvo). Súčasťou objektu je aj športové centrum Leon.


Cena predmetného bytu v prevedení štandard je 167.900,-EUR, aj na HÚ.



TOPPONUKA

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha36.47 m²
Úžitková plocha36.47 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb1,5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Lódžianie
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno