Predaj 3i rodinný dom, pozemok 1958m2, Kechnec, Košice okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Kechnec
1958 m²
studňa
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
125.000,- €
63,84 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

32609x zobrazená v zozname / 3180x zobrazená detailne / 21x zobrazená detailne tento mesiac

Chalupa, celoročné bývanie, stavba nového rodinného domu (domov) a mnoho iných alternatív ponúka nehnuteľnosť, ktorú Impulz Real, s.r.o., zastúpení Ing. Peter Plačintár, Vám ponúka na predaj. 3 izbový rodinný dom s priľahlým pozemkom sa nachádza v obci Kechnec, okres Košice – okolie.

Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti.

**** Bonus nehnuteľnosti je 1958 m2 pozemok, ktorý poskytne novému majiteľovi priestor na realizáciu v záhrade, drobnochov alebo „len“ nadštandardný životný priestor.

**** Popis domu: Jednopodlažný gazdovský 3. izbový rodinný dom je vhodný na rekonštrukciu. V dome sa nachádzajú tri izby, kuchyňa, chodba, kúpeľňa s WC, špajza a dve samostatné miestnosti. Strecha je valbová s plechovou krytinou. Dom je postavený z kameňa a je čiastočne podpivničený. Okná, dvere a elektrické rozvody sú pôvodné.
Obytná plocha: 132 m2 Úžitková plocha: 160 m2, zastavaná plocha 230 m2

**** IS: elektrina 230/400 V, 2 x vlastná kopaná studňa, kanalizácia. Obecný vodovod, plyn, a internet pred domom. Prístup na pozemok je z asfaltovej obecnej komunikácie.

Vykurovanie: kotol na tuhé palivo, radiátory.



**** Popis pozemku: Výmera pozemku 1958 m2, pozemok je rovinatý a oplotený. Na pozemku sa nachádza murovaná garáž 20 m2 so zavedenou elektrikou.

**** Občianska vybavenosť: Obec Kechnec sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou s dobrou dostupnosťou do krajského mesta Košice. V blízkosti sa nachádza vyhľadávaný rybársky revír štrkovisko Kechnec.

**** Využitie: Dom je vhodný pre klientov hľadajúcich rodinný dom alebo chalupu s dobrou dostupnosťou do Košíc. Veľký pozemok je predurčený na pestovanie ovocia, zeleniny, drobnochov.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Peter Plačintár, , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Kechnci

Rozloha pozemku na bývanie 1958 m2 je o 828 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Kechnci.

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 23.990,- € 687.358,- €
1958 m²
Rozloha pozemku 400 m² 12125 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1958 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Orientáciajužná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-548 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.