Predaj 4i rodinný dom, pozemok 500 m2, Čaňa, Košice okolie, 3D

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čaňa
125 m²
500 m²
1
4
nie
studňa
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom
299.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

66810x zobrazená v zozname / 5399x zobrazená detailne / 444x zobrazená detailne tento mesiac

"Osobné veci sú všetko, čo potrebujete!"

Ak hľadáte útulný kompletne zariadený bungalov s veľmi peknou dispozíciou, primeraným pozemkom v dobrej dostupnosti od krajského mesta Košice, tak táto ponuka je určená práve vám. Spoločnosť Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 4 izbový rodinný v obci Čaňa, okres Košice – okolie.
Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti.

3 D obhliadka : https://livetour.istaging.com/c50a22e3-ad7b-49ae-8d9d-9c5fb404b159

**** Veľkou výhodou tejto ponuky je kompletné vybavenie domu, lokalita v ktorej je dokončená výstavba okolitých rodinných domov, rozumná dispozícia, kompletná občianska vybavenosť v obci a dobrá dostupnosť do Košíc.

**** Popis domu: 4. izbový bungalov je postavený z porobetónových tvárnic Ytong a je zateplený. Valbová strecha je pokrytá betónovou krytinou zn. Bramac. Okná sú plastové, s izolačným 3. sklom. Bungalov bol postavený v roku 2017 a skolaudovaný v roku 2018.

***** Dispozícia: Aj napriek atypickému pôdorysu je dom logicky a účelne rozdelený na dennú a nočnú časť. Po vstupe do domu vás uvíta zádverie so vstavanou šatníkovou skriňou a hosťovským WC s umývadlom. Centrálna chodba v dome zabezpečí vstup do každej miestnosti. Dve priestranné detské izby so šatníkovými skriňami, spálňa, priestranná obývačka s krbom, ktorá je spojená s kompletne zariadenou kuchyňou zabezpečia bývanie bez kompromisov.
Dominantou obývačky je klavír, ktorý patrí k zariadeniu domu. V kuchynskej časti sa nachádza praktický východ na krytú terasu. Priestranná kúpeľňa s WC, sprchovacím kútom, vaňou a dvomi umývadlami, technická miestnosť a špajza sú samozrejmou súčasťou moderného bývania. Príjemné posedenie vám ponúkne priestranná krytá terasa. Dom je orientovaný vstupnou časťou na juh, nočná časť na sever a západ.

Obytná plocha: 125 m2, zastavaná plocha 151 m2.



**** IS: elektrina 230/400 V, vlastná studňa, obecná kanalizácia, klimatizácia, internet. Prístup na pozemok je z asfaltovej obecnej komunikácie.
Vykurovanie: podlahové teplovodné vykurovanie, elektrický kotol.

**** Popis pozemku: Výmera rovinatého a oploteného pozemku je 500 m2. Vjazd na pozemok je cez automatickú posuvnú, lamelovú bránu, kde sa nachádza parkovacie státie pre dve autá. V budúcnosti je možná alternatíva prestrešenia parkovacieho státia. Trávnatá plocha pred domom, úžitková časť s vyvýšenými záhonmi v pravej časti pozemku, priestor pre trampolínu a detské ihrisko, priestor na záhradný domček „za domom“ umožní plnohodnotné využitie pozemku.

**** Občianska vybavenosť: Obec Čaňa sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou s dobrou dostupnosťou do krajského mesta Košice.

**** Využitie: Zbaľte si osobné veci a bývajte! Bungalov je vhodný pre klientov hľadajúcich okamžité bývanie v rodinnom dome bez potreby nekonečných dokončovacích prác............................ Vhodný pre rodinu s viacerými rodinnými príslušníkmi. V blízkosti domu sa nachádza škola, škôlka a kompletná občianska vybavenosť. Pre malých hokejistov, futbalistov alebo krasokorčuliarky je v bezprostrednej blízkosti zimný a futbalový štadión. Rybári si prídu na chuť blízkosťou rybárskych revírov.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Peter Plačintár, , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Čani

Inzerovaný rodinný dom v Čani v cene 299.900,- € je o 752.113 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Čani. Rozloha je o 132 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Čani. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Čani. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

299.900,- €
Cena nehnuteľnosti 29.500,- € 510.000,- €
500 m²
Rozloha pozemku 237 m² 3710 m²
152 m²
Zastavaná plocha 54 m² 1052 m²
125 m²
Úžitková plocha 60 m² 483.74 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Zastavaná plocha152 m²
Úžitková plocha125 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-545 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny