Predaj 5i luxusný rodinný dom, Mosonmagyaróvár

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Mosonmagyaróvár
Lokalita.: Mosonmagyaróvár
240 m²
800 m²
5
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
950.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16732x zobrazená v zozname / 622x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme Vám nádhernú nehnuteľnosť, ktorá čaká na svojho nového majiteľa v centre mesta Mosonmagyaróvár! Luxusný rodinný dom, ktorý spĺňa všetky potreby, sa nachádza v úžasnej lokalite, len pár metrov od Mošonského Dunaja, v pokojnej, idylickej slepej uličke.

Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s rozlohou 800 m2 a obklopuje ju nádherná záhrada. Záhrada je starostlivo naplánovaná so zavlažovacím systémom, vyvýšeným záhonom, dekoratívnym osvetlením.
Na pozemku sa nachádza aj drevený domček, pod ňou praktická pivnica, ktorá je vhodná na uskladnenie záhradného náradia.

Dom je vyrobený z prvotriednych materiálov a má podlahovú plochu 240 m2. Svojím štýlom sa vyznačuje nadčasovou, klasickou eleganciou spojenou s najmodernejšími technologickými riešeniami, čím vytvára akúsi dokonalú harmóniu. Pohodlie v ňom zabezpečujú 4 priestranné spálne, pričom ku každodennému luxusu prispievajú dve kúpeľne (jedna so sprchovacím kútom aj vaňou). Vo väčšej kúpeľni na vás čaká štvormiestna vstavaná fínska sauna, ktorá obyvateľom domu poskytne dokonalý oddych.

Hlavná dispozícia domu sú obývacia izba, jedáleň a moderná kuchyňa, kde vďaka množstvu okien a presklených plôch získame svetlé, priestranné obytné priestory. K pocitu priestrannosti výrazne prispieva nadpriemerná výška stropu v rodinnom dome.

Okrem kuchyne s najmodernejšími kuchynskými spotrebičmi a kuchynským pultom je tu aj praktická technická miestnosť a kotolňa.

Dom má dvojgaráž, obrovskú krytú terasu a otvorenú terasu.

K dispozícii je podlahové kúrenie a stropné chladenie, alarm a kamerový systém, 4-vrstvové (extra hrubé) dvere a okná Kömmerling (so sieťkami proti hmyzu), vchodové dvere Aluhaus.

Kúrenie a teplá voda sú dodávané plynom, pričom režijné náklady na chladenie a elektrinu – vďaka solárnemu panelu zabudovanému v strešnej rovine – dosahujú len 500€ ročne. Nehnuteľnosť je energeticky úsporná a mimoriadne hospodárna.

Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najobľúbenejších častí Mosonmagyaróváru, v susedstve podobne kvalitných domov. Jeho poloha je vynikajúca, keďže mestá Viedeň, Budapešť a Bratislava sú na dosah.

Cena je 950.000€

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

950.000,- €
Cena nehnuteľnosti 85.000,- € 950.000,- €
800 m²
Rozloha pozemku 130 m² 3000 m²
240 m²
Úžitková plocha 64 m² 413 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Úžitková plocha240 m²
Počet izieb5
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2019 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.