Predaj : Administratívna budova s výrobnými halami a pozemkami

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
5932 m²
19658 m²
8
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
áno
predaj - Budova
Cena v RK Cena dohodou, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

155881x zobrazená v zozname / 15531x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Vám ponúka na predaj výrobno-administratívny areál v Martine. V areály sa nachádza 8-poschodová administratívna budova so vstupom cez recepciu budovy. Zastavaná plocha budovy je 1874 m2. Nachádzajú sa tu dva výťahy,ktoré sú v strede budovy, takže po pravej a ľavej strane sa na 8-mich podlažiach nachádzajú kancelárie rôznych rozmerov, zasadačky, jedáleň, akustická miestnosť a samozrejmosťou sú pánske a dámske toalety na každom podlaží. Úžitková plocha každého podlažia je cca 350 m2, spolu teda 2800 m2 podlahovej plochy. Na prízemnom podlaží budovy sa nachádzajú skladové priestory rôznych rozmerov, elektrodielne, šatne, sprchy atď. Budova bola postavená zhruba v r. 1975, boli na nej vymenené všetky pôvodné okná za plastové a priebežne tu prebiehali čiastočné rekonštrukcie. Budova je stále aktívna,časť kancelárií je v prenájme. Podľa územného plánu je budova určená pre občiansku vybavenosť, avšak bola by aj možnosť ju prerobiť na bytové jednotky, po zmene zaradenia účelu stavby.
V areály sa ďalej nachádzajú dve výrobné haly, kde stále prebieha ťažká strojárska výroba, v každej z nich sa nachádza žeriav s nosnosťou do 12 ton. Zastavané plochy hál sú 1340 m2 a 1470 m2. Ďalej sa tu nachádzajú sklady o zastavanej ploche 1248 m2. Celková výmera pozemkov patriacich k nehnuteľnosti je 25 590 m2, z toho nezastavané plochy sú 19 658 m2. Areál má teda veľký potenciál na rôzne komerčné využitie.

V prípade záujmu volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja budovy v Martine

Podrobné informácie

Rozloha pozemku19658 m²
Zastavaná plocha5932 m²
Celková rozloha25590 m²
Počet poschodí8
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetiné
Vykurovanieáno
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-30 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.