Predaj domu pod Živčákovou v Korni

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: Žilovci
260 m²
1300 m²
predaj - Rodinný dom
119.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1812x zobrazená v zozname / 241x zobrazená detailne / 241x zobrazená detailne tento mesiac

AGENT.SK ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v malebnom prostredí horných Kysúc v blízkosti pútnického miesta Živčáková v obci Korňa. Pozrite si fotografie domu a jeho okolia a kontaktujte realitného agenta Róbert Kubala , ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku. Ďalšie informácie o nehnuteľnosti nájdete nižšie v popise.

Priestranný rodinný dom bol daný do užívania v roku 1985. Nachádza sa na slnečnom, mierne svahovitom pozemku s rozlohou 1300 m2. Prístup k pozemku vedie po miestnej asfaltovej ceste, posledných približne sto metrov po spevnenej ceste. Dom je situovaný pod lesom na okraji osady Žilovci. V jeho bližšom susedstve sa nachádza jeden rodinný dom a dva rekreačné objekty. Prístup k domu je celoročne bezproblémový, v zimnom období je prístupová cesta udržiavaná. Územie patrí do chránenej krajinnej oblasti, preto nie je pravdepodobná ďalšia väčšia výstavba v tejto lokalite.

Ponúkaný rodinný dom s rozmermi cca 11 x 12 metrov je trojpodlažný. Obvodové murivo a nosné priečky sú z kvádrov, deliace priečky sú z plnej pálenej tehly. Strecha je sedlová so strešnou krytinou pozinkovaným plechom, ktorý bude vyžadovať v blízkej dobe nový náter. Krov je v dobrom stave. Na prvom, sčasti podzemnom podlaží sa nachádza garáž, letná kuchyňa, kotolňa, sklad a pivnica. Druhé nadzemné podlažie tvorí kompletná bytová jednotka s troma obytnými izbami, kuchyňou, špajzou, kúpeľňou a WC. Tretie nadzemné podlažie nie je dokončené a nikdy sa nevyužívalo. Nachádzajú sa tu štyri miestnosti, je tu teda dostatok priestoru na vybudovanie ďalšej kompletnej bytovej jednotky. Dom je napojený na elektrinu 230 aj 380 V, voda je z vlastnej studne. Odpadové vody ústia do žumpy. Vedenie plynu a verejná kanalizácia nie sú v dosahu. Lokalita má dobré pokrytie mobilným internetom. Kúrenie je ústredné, zdrojom tepla je liatinový kotol na tuhé palivá. Na pozemku sa nachádza tiež hospodárska budova.

Okolie domu s rozľahlými lúkami a blízky les priam nabádajú na prechádzky, zbieranie húb a podobné aktivity. Pútnické miesto – kaplnka a kostol na Živčákovej hore sú vzdialené približne 20 minút chôdze. Obec Korňa, pýšiaca sa titulom Dedina roka 2023, sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu materská škola, základná škola, pošta, lekár, obchody, služby, krytá futbalová aréna, turistické a náučné chodníky, cyklotrasy a mnohé miesta s peknými výhľadmi. Ďalšími zaujímavosťami obce je Korňanský ropný prameň, replika veterného mlyna, či drevený vodník strážiaci vodný mlyn.

Kúpu tohto domu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes a dohodnite si osobnú obhliadku.


Spločnosť AGENT.SK, poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja, prenájmu, kúpy, financovania a poistenia nehnuteľností. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, naši realitní a finanční agenti budú pracovať pre vás.
Naše kancelárie sa nachádzajú v mestách: BRATISLAVA, DUNAJSKÁ STREDA, ŽILINA, ČADCA a KOŠICE.
© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1300 m²
Zastavaná plocha132 m²
Úžitková plocha260 m²
Statusaktívne