Predaj, dvojizbový byt Senica, V centre mesta - ZNÍŽ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
51 m²
neuvedené
2
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
69.900,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

34007x zobrazená v zozname / 1989x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

Pri rýchlom jednaní zľava na 69 900€ ! Ponúkame na predaj! Super cena! V Senici, priamo v centre mesta, Vám ponúkame malý, ale veľmi pekný, dobre situovaný dvojizbový, zrekonštruovaný byt, je na druhom poschodí/2 vhodný na bývanie, ale aj ako investičný dá príležitosť.
Bytík je svetlý, má dve nepriechodné izby a určite splní všetky vaše požiadavky na pokojné bývanie. Rozlohu má 51m2, zo vstupnej chodbičky sa vchádza do murovanej kúpeľne s WC a vaňou a prechod do kuchynky, jedna izba je v pravo a druhá v ľavo od vstupnej chodby. Parkovanie je bezproblémové.
Občianska vybavenosť v tejto časti mesta je kompletná, škola, škôlka, potraviny, lekáreň, nákupné centrum, je to ideálne miesto na bývanie priamo v centre, čo zabezpečuje využitie všetkých služieb, ale zároveň nerušené bývanie, v blízkosti je množstvo zelene a možnosti pestrého využívania voľného času, Vodná nádrž Kunov ponúka možnosti rybolovu, kúpania, zábavy aj iného aktívneho pohybu.
Okresné mesto Senica je zaujímavé aj svojou centralizovanou polohou a ľahkou dostupnosťou do CZ- Hodonín 30km, AT - Hohenau 40 km, Trnava 42 km, Piešťany 46 km, Malacky 47 km

ID ponuky: SE-63593



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny