Predaj, dvojizbový byt Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
52 m²
neuvedené
2
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
155.000,- € K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).
Ponúknite vlastnú cenu

3158x zobrazená v zozname / 227x zobrazená detailne / 114x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dvojizbový byt na ulici Ľudmily Podjavorinskej v Trnave, v tesnej blízkosti City Areny. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí 0/5, a je orientovaný na dve svetové strany Z-V, bez balkónu. Tento tehlový byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, uprevená je aj dispozícia bytu vrátane odhlučnených stien. Vymené sú stupačky, elektrické káble a plynové prípojky.
V súčastnosti je prenajímaný, ponúka teda možnosť pasívneho príjmu.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť kedže je to prakticky centrum mesta, ale zároveň je to tichá oblasť s dostatkom zelene ďalej od hlavných ciest. Parkovanie pred bytovkou prostredníctvom residenčnej karty za 1€/ročne. K bytu prislúcha pivnica cca. 1m2 a kočikáreň/priestor na bicykel so vstupom z vonka.

ID ponuky: TT-65836


K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trnave

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-65...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 279.000,- €
52 m²
Celková rozloha 42 m² 83.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-65836 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.