Predaj jedinečného pozemku na výstavbu v Dlhej nad Kysucou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Dlhá nad Kysucou
Ulica.: Ninikov
2045 m²
predaj - Pozemky - bývanie
49.500,- €
24,21 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2257x zobrazená v zozname / 310x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte pozemok mimo bežného ruchu obklopený nádhernou prírodou na výstavbu rekreačnej chaty, alebo iného sídla, potom práve pre Vás sme pripravili našu ponuku. Malebný pozemok sa nachádza na kysuckých lazoch v Dlhej nad Kysucou, ktorý disponuje rozlohou 2045 m2. Je situovaný nad pôvodnými rodinným domami a víkendovými sídlami. Príjazdom je asfaltová obecná cesta cca 50 m nespevnená a je začlenený v územnom pláne na rekreačnú výstavbu v súlade s tradičnou architektúrou v danej oblasti- drevenica kysuckého typu.
Elektrina v blízkom dosahu, potrebný vlastný vrt vody, žumpa- septik.

Cena 49.500€


Náš názor. pokojná lokalita s nádhernými výhľadmi na okolie, lokalita skôr na víkendové užívanie, blízkosť lesa, nádherných lúk. Do centra mesta Turzovka cca 10 min autom. Ideálne miesto na relax, hubárčenie, zber lesných plodov a načerpanie energie.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte: PaedDr.. Mária Habčáková 1. reality Rent, tel. ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2045 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny