PREDAJ: Oplotený pozemok s inžinierskymi sieťami pre výstavbu rodinnéh

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Brezno
Ulica.: Rovne
1675 m²
predaj - Pozemky - bývanie
139.900,- €
83,52 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1942x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

VÝNIMOČNÝ, ROVINATÝ, KRÁSNY, VEĽKÝ, S NÁDHERNÝMI VÝHĽADMI...... VYTÚŽENÝ POZEMOK PRE VÁŠ RODINNÝ DOM. AJ VY TAKÝ HĽADÁTE?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, ponúka na predaj v Brezne, časť Rovne oplotený pozemok s inžinierskymi sieťami pre výstavbu rodinného domu.

PREDMET PONUKY


Oplotený, slnečný, rovinatý, východ-západ orientovaný pozemok s inžinierskymi sieťami (voda na vlastnom pozemku - podzemný prameň, elektrina na hranici pozemku, kanalizácia v prístupovej ceste) s výmerou 1675 m2 situovaný v tichej ulici Rovne, dostupný asfaltovou a spevnenou cestou (vrátane podielu na časti prístupovej cesty).

POZEMOK JE V SÚČASNOSTI VEDENÝ AKO TRVALÝ TRÁVNY PORAST.
V KONCEPTE ÚZEMNÉHO PLÁNU MESTA BREZNO JE POZEMOK URČENÝ NA VÝSTAVBU ZA DODRŽANIA PODMIENOK ÚZEMNÉHO PLÁNU.

LOKALITA


Rovne sú lokalita územne spadajúca pod mesto Brezno, v ktorej sa realizuje nová výstavba rodinných domov. Miesto je dobre dostupné spevnenou cestou vedúcou od hlavnej cesty v smere Brezno - Čierny Balog.
Do 2 km od pozemku, v miestnej časti Brezno - Mazorníkovo je dostupný rímskokatolícky kostol, supermarket, pošta, pohostinstvo a reštaurácia, športoviská, detské ihriská, sieť obchodov a služieb. Centrum Brezna s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 4,5 km.
7 km od pozemku je vzdialená obec Čierny Balog s turistickými atraktivitami, cyklotrasami, turistickými chodníkmi a lyžiarskym strediskom.

ODPORUČENIE MAKLÉRA


Udržiavaný, priestranný pozemok pre rodinný dom v tichej lokalite, s nádhernými výhľadmi a dobrou dostupnosťou služieb sú veľkou devízou pre zdravý a spokojný život rodiny mimo ruchov mesta. Na oplotenom pozemku sa nachádza podzemný zdroj pitnej vody a drevený altánok, ktorý už v tomto čase vytvára zázemie pre využívanie pozemku pre účely oddychu, či založenia zeleninovej záhradky. ...a tak kúpou tohto pozemku, okrem nádherných výhľadov a lokality samotnej môžete získať okamžité benefity z jeho využívania.

CENA


139 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.
DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1675 m²
Statusaktívne