Predaj pekný 3 izbový byt, Majoránová ulica, Bratislava II. Vrakuňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Majoránová
86 m²
1
1
3
áno - 1 auto
nie
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
199.900,- € parkovacie státie + garáž, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

8195x zobrazená v zozname / 247x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na predaj 3 izbový byt v novostavbe z roku 2009 nachádzajúci sa v radovej zástavbe, Bratislava II. Vrakuňa, Majoránová ulica. Byt sa nachádza na 1/1 poschodí so samostatným vchodom. Výmera 86 m2 s dvoma balkónmi. Jeden je orientovaný na východ (4m2) druhý na západ ( 8m2). K bytu sa predáva garáž + parkovacie miesto + parkovacie státie vo dvore s elektrickou bránou.
STAV BYTU:
V byte sa nachádzajú - plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, vlastné kúrenie, alarm a klimatizácia.
Byt je moderne riešený, zariadený nábytkom na mieru a vstavanými skriňami.

DISPOZÍCIA BYTU:


Vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, 2x spálňa, kúpeľňa a WC, balkóny.
Výhody bývania ako v dome. Napríklad nemáte žiadne správcovské poplatky! Okrem toho pred domom je dvor, kde môžete využiť svoj voľný čas s rodinou.
Veľmi nízke náklady na bývanie. Pre 4 člennú rodinu - voda 23,-€, elektrina 30,-€ a plyn 37,-€.
Najväčšia výhoda je, že ak nechcete nechať svoje auto stať len tak vonku, alebo ak potrebujete miesto na bicykle či uskladniť rôzne veci, k domu môžete prikúpiť samostatne stojacu garáž s ďalším parkovacím státím. Garáž je v cene 35000,-€, parkovacie miesto v cene 6000,-€, parkovacie státie vo dvore s elektrickou bránou za 9000,-€.
Garáž má veľkorysých 25 m2 plus povalu, ktorú viete využiť na odkladanie rôznych sezónnych veci. Kúpa garáže nie je podmienka ale skvelá výhoda.

LOKALITA:


Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta, na diaľnicu, obchvat BA a ďalšie hlavné dopravné ťahy. V tesnej blízkosti je nákupné centrum, okolie poskytuje možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v širšom centre.

K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ SPROSTREDKOVATEĽSKÝ POPLATOK V SUME 5.000,-EUR.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha86 m²
Úžitková plocha86 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 1
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Novostavbaáno