Predaj, pozemok pre rodinný dom 1652 m2 Marcelová ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Marcelová
1652 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
29.900,- €
18,10 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

12365x zobrazená v zozname / 1594x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj slnečný rovinatý pozemok o celkovej rozlohe 1652 m2 v obci Marcelová.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Pozemok s rozmermi 40x41 m sa nachádza v pokojnej časti obce.
Záhrada je pekne upravená s mladými ovocnými stromami. Na pozemku sa nachádza 65 m hlboká vřtaná studňa.
Prístup k pozemku je možný autom po miestnej komunikácii a potom cez prístupovú betónovú cestu a posledných 300 metrov vedie upravená spevnená cesta.
VÝHODY: Slnečný pozemok vhodný na umiestnenie stavby, chatky (doloží sa územno-plánovacia informácia obce), ktorý sa nachádza v pokojnej lokalite priamo pri lese.
LOKALITA: Obec Marcelová je vzdialená od okresného mesta Komárno 15 km, od termálneho kúpaliska Patince 8 km a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Okolité prostredie je skutočná tichá oáza, s nádherným lesom, kde počujete iba spev vtákov.
NÁZOR MAKLÉRA: Pozemok je vhodný najmä pre milovníkov prírody, ktorí majú radi pobyt v tichej, pokojnej lokalite v bezprostrednej blízkosti prírody.

ID ponuky: KN-64349



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1652 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny