Predaj, pozemok pre rodinný dom 1819 m2 Orovnica -...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Orovnica
1819 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
29.900,- €
16,44 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1582x zobrazená v zozname / 185x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok v obci Orovnica, s výmerou 1819 m2, vhodný na výstavbu rodinného domu, prípadne rekreačnej chalupy. Pozemok je mierne svahovitý, slnečný, je z neho pekný výhľad na Štiavnické vrchy. Má rozmery 16x118 m. Je k nemu bezproblémový prístup. V blízkosti sa nachádza elektrické vedenie.

LOKALITA:


Pozemok sa nachádza v podhorskej obci Orovnica neďaleko Novej Bane. V blízkosti sa nachádza zastávka autobusu aj železničná zastávka. Základná škola a materská škola sú v susednej obci Tekovská Breznica, cca vo vzdialenosti 1,5 km.
Okolie je vhodné na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a rybolov. Najbližšie lyžiarske strediská sú Drozdovo- 15 km a Salamandra Resort- 30 km. Výjazd na cestu R1 je vo vzdialenosti 3 km pri Hronskom Beňadiku a 6 km v Novej Bani. Dostupnosť z Nitry je cca 30 minút, z Bratislavy cca 85 minút.

ID ponuky: ZC-65952



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1819 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG