Predaj priestranného rodinného domu k nasťahovaniu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Fiľakovo
2
5
áno - 1 auto
pôvodný
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena v RK, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

14249x zobrazená v zozname / 1576x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný, veľmi pekný, zachovalý rodinný dom v meste Fiľakovo. Rodinný dom je postavený z tehál, je dvojpodlažný a polo podpivničený veľmi raritným riešením podpivničenia ( bonus obhliadky ). Podlažia v dome sú tzv. posunuté pol podlažia. v prízemnej časti domu ( na úrovni terénu ) sa nachádza garáž pre 1 auto , kuchyňa s predelenou časťou , kúpeľňou ( vaňa, sprcha, toaleta ). Cez predsieň je vstup do pivnice a cez schodisko na 1 posunuté podlažie, kde je veľmi svetlá, priestranná otvorená obývacia hala s krbom a s kuchyňou. Z kuchyne je výstup na terasu, resp. na dvor. Krásnu atmosféru otvorenej haly dotvára aj galéria . Ďalšie podlažie je tzv. oddychová zóna , kde sú 3 izby , samostatná kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.
V pivnici sú priestory : kotolňa , špajza, priestory na odkladania, priestor pre domáceho kutila , priestor : tzv. bonus obhliadky. Dom je napojený na všetky inžinierske siete : elektrika, plyn, verejný vodovod, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Kúrenie v dome je riešené : na plyn + krb + podlahové kúrenie ( viac zónové ). Ohrev teplej vody je na bojler. Podlahy sú na prízemí a v pivnici : keramická dlažba , na 1. podlaží : korok , na 2 podlaží : v izbách korok.
Dom , resp. podlažia sú celoprepojené pekným dreveným schodiskom.
Dom je ideálny pre rodiny , je v technickom stave aj k okamžitému nasťahovaniu bez nutnosti ďalšej investície. Prízemná časť domu priestorovo poskytuje možnosť aj na podnikanie.
Dom je bez ťarchy a kúpou je voľný. V prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, ponúkame bezplatné služby nášho hypotekárneho špecialistu. Pre bližšie informácie a dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kontaktovať na m.t.č. : . Cena nehnuteľnosti v realitnej kancelárii.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Fiľakove

Podrobné informácie

Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-775126 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.