Predaj, rekreačný pozemok Gabčíkovo, časť Prístav, o...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Gabčíkovo
459 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
48.900,- €
106,54 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2100x zobrazená v zozname / 247x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rovinatý, slnečný pozemok v náručí lužných lesov s celkovou výmerou 459m2 v Gabčíkove - časť Prístav.
Nehnuteľnosť sa nachádza v chatovej oblasti, je vhodný na výstavbu rekreačnej chaty, avšak oblasť je využívaná aj na trvalé bývanie. Prístupný je po asfaltovej a následne spevnenej ceste. Celý pozemok je oplotený, vstupná železná brána. Popri plotu sú osadené okrasné kríky. Pozemok je zatrávnený, pravidelne udržiavaný.
Na pozemku sa nachádza studňa /12m /. Elektrina je v blízkej dostupnosti. Odpad sa rieši žumpou, plyn nedostupný.
Chatová oblasť Prístav sa nachádza mimo zastavaného územia mesta, a predsa iba na skok od Gabčíkova, v ktorom je dobrá občianska vybavenosť: obchody Jednota a Tesco, menšie súkromné obchody a prevádzky, pošta, lekár, lekáreň, zdravotné stredisko, čerpacia stanica.
Cyklotrasa, ktorá vedie od hlavného mesta, termálne kúpaliská v Dunajskej Strede a vo Veľkom Mederi, vychádzky do prírody, to sú iba niektoré aktivity, ktoré si môžete počas oddychu na chate užívať.

NÁZOR MAKLÉRA:


- pozemok v lone krásnej prírody
- ideálny na výstavbu rekreačnej chaty
- množstvo aktivít v okolí

ID ponuky: DS-65902



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku459 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG