Predaj: Útulný rodinný dom v obci Korňa(189-D)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Korňa
88 m²
2037 m²
úplne prerobený
studňa
230/400V
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom
265.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3511x zobrazená v zozname / 224x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj útulný rodinný dom na polosamote ,ktorý je umiestnený v malebnom a kľudnom prostredí v lone nádhernej prírody obce Korňa. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú súkromie a kontakt s prírodou.Vzhľadom na lokalitu, v ktorej sa dom nachádza možno ho využívať na celoročné bývanie, alebo na rekreáciu. Stavba bola skolaudovaná v roku 2004. Jej zastavaná plocha je 88 m2. Postavená je na rovinatom pozemku o celkovej výmere 2037 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s krbom spojenej s kuchyňou, príjemnej hosťovskej izby, veľkej kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Na poschodie vedú drevené schody a náchádzajú sa tu tri priestranné a vkusné spáľne, chodby a odkladací priestor. Do podkrovného priestoru sa dostaneme po výsuvných schodoch. Priestor je tu veľký s možnosťou dobudovania aj dvoch izieb. Dom je z jednej polovice podpivničený a dostaneme sa tam aj z vnútra aj z vonku. Nájdeme tu sprchovací kút , miestnosť s prípravou na saunu, kotolňa s kotlom VIGAS na spaľovanie dreva a bojlerom na vodu, ventilátor na odsávanie a 3 fázová zásuvka. Dom je napojený na elektriku, odpad je vedený do žumpy a voda je vlastná z dvoch studní. Strecha je pokrytá plechom značky Ranila červenej farby. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova, kamenná oblúková pivnica, studňa s drevenou strieškou a drevené sedenie pod 300 ročnou lipou.Pred domom je kamenná terasa s možnosťou dobudovania altánku. Celé okolie domu je vkusne upravené. Sú tu vysadené rôzne okrasné stromčeky a kríky. Obec Korňa bola vyhlásená obcou roka 2023 a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

CENA: 265.900,-EUR


V cene je kompletný právny a finančný servis.
V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle , alebo emailom na adrese:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Korni

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Korni. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Pozícia realitnej ponuky

265.900,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 429.900,- €
2037 m²
Rozloha pozemku 174 m² 2308 m²
88 m²
Zastavaná plocha 43 m² 523 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2037 m²
Zastavaná plocha88 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicaáno
Zariadeniezariadený
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189-P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.