PREDAJ - SKY PARK nadštandardný zariadený 2-izbový byt na 15. poschodí

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Továrenská
49.26 m²
30
15
2
nie
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
354.000,- € + pivničná kobka
Ponúknite vlastnú cenu

8535x zobrazená v zozname / 476x zobrazená detailne / 476x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj nadštandardný 2-izbový byt v projekte SKY PARK by Zaha Hadid. Byt sa nachádza vo veži 3 na 15. poschodí s orientáciou na východnú stranu a pekným výhľadom. Byt bol dokončený v spolupráci s architektonickým štúdiom.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkovou skriňou, vstavaného kabinetu pre práčku/sušičku s úložným priestorom, samostatného WC s umývadlom a skrinkou pod umývadlom, priestrannej obývačky so zavesenými skrinkami na TV stene s úložným priestorom, vstavanou kuchynskou linkou, spálne so vstavanou šatníkovou skriňou a komodou, walk-in kúpeľňou so sprchovacím kútom a umývadlom so šuflíkovou skrinkou, ako aj zrkadlovou skrinkou nad umývadlom. V obývačke je pohodlná rozkladacia sedačka s možnosťou spania na komfortnom matraci o veľkosti 160x200 cm. K bytu prislúcha slnečná loggia, ktorá je prístupná z oboch obytných izieb. V byte je riešená centrálna klimatizácia a centrálne rekuperačné vetranie pre väčší komfort bývania. V byte boli použité nadštandardné materiály ako sú drevené podlahy, bezfalcové interiérové dvere, gresová dlažba a obklad v kúpeľni a na toalete, hliníkové okná s izolačným trojsklom a vstupné bezpečnostné dvere. Celková rozloha nehnuteľnosti je 54,11 m2 ( podlahová plocha bytu je 46,57 m² + loggia o výmere 4,85 + pivnica o výmere 2,69 m2).

Byt sa predáva kompletne zariadený nábytkom vysokej kvality na mieru vrátane elektrospotrebičov a je vhodný aj pre náročného klienta.

Lokalita v centre mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. Veže projektu Sky Park majú k dispozícii rozľahlý parkový priestor s možnosťou posedenia, relaxu a trávenia voľného času. Vo veži sa nachádza 24-hodinová recepcia a kamerový systém, čo prispieva k pocitu bezpečnosti pri bývaní. Na každom poschodí majú obyvatelia v priestoroch schodiska k dispozícii separovaný zhod odpadu, takže vyhadzovanie smetí je značne komfortnejšie. Obyvatelia veže majú k dispozícii aj prístup na vyhliadkovú terasu, ktorá sa nachádza na najvyššom 30. poschodí a ponúka nádherný panoramatický výhľad na celú Bratislavu.

Cena bytu je 354.000EUR + 6.000EUR murovaná pivničná kobka.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Továrenská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Továrenská v Bratislave - Staré Mesto v cene 354.000,- € je o 50.390 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

354.000,- €
Cena nehnuteľnosti 177.750,- € 519.000,- €
54.11 m²
Celková rozloha 44.65 m² 102 m²
49.26 m²
Úžitková plocha 43.5 m² 102 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha54.11 m²
Úžitková plocha49.26 m²
Poschodie15
Počet poschodí30
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-138 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.