PREDANÉ, 2-izbový byt, Hviezdna ulica 907/6D, Hviezdoslavov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Hviezdoslavov
Ulica.: Hviezdna ulica
44.46 m²
2
2
2
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
142.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

37613x zobrazená v zozname / 7595x zobrazená detailne / 161x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt na Hviezdnej ulici číslo 907/6D, v obci Hviezdoslavov - okres Dunajská Streda. Rozloha ponúkaného bytu je 44,46 m2, plus balkón o rozlohe 6 m2. Byt sa nachádza na 2 poschodí, v 2 podlažnej bytovke danej do užívania v roku 2017 so 4 bytovými jednotkami. Bytový dom je bez výťahu. Priamo pred bytovým domom je vlastné parkovacie státie v cene nehnuteľnosti.

Byt je ihneď voľný s možnosťou obhliadok po dohode, kedykoľvek.

Byt sa predáva zariadený a pripravený na okamžité bývanie. Špecifikácia zariadenia bytu pozostáva z rohovej sedačky, TV zostava, stolík, jedálenské stoličky, kuchynská linka so sporákom, eklektickou rúrou, chladnička s mrazničkou, manželská posteľ, skriňa, komoda. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej izby s kuchyňou a samostatná spálňa s výstupom na balkón.

Lokalita bytového domu poskytuje plnohodnotnú občiansku vybavenosť ako pošta, COOP Jednota, Billa, škôlka, škola a mnoho iného. V lokalite sa nachádza tak isto aj množstvo možností na šport, relax a na prechádzky v prírode.

Cena za uvedený byt je 142.900,-/€. Uvedená cena za byt so zariadením a parkovacím státim je kompletná, v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha50.51 m²
Úžitková plocha44.46 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny