Predané – pozemok na predaj, Banská Štiavnica.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
Ulica.: Horná Huta
285 m²
predaj - Pozemky - bývanie
15.000,- €
52,63 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

60744x zobrazená v zozname / 6938x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – si dovoľuje upútať vašu pozornosť ponukou na predaj pozemku s možnosťou výstavby rodinného domu alebo chalupy v Banskej Štiavnici.

Slnečný oplotený pozemok o celkovej rozlohe 285 m2 sa nachádza v intraviláne v okrajovej časti mesta v blízkosti jazera Komorovské. Prístup na pozemok je bezproblémový z asfaltovej cesty s možnosťou napojenia sa na inžinierske siete. Na pozemku sa nachádza orech, čerešňa a v zadnej časti za pozemkom preteká potôčik.

Tí, ktorí chcú, aby sa ich sen stal skutočnosťou a radi by si vytvorili bývanie podľa vlastných predstáv, tak práve tento pozemok je miestom, kde sa dajú realizovať všetky sny.

Mesto Banská Štiavnica, Vám ponúka nekonečné možnosti trávenia voľného času ako napr. návštevy reštaurácií, kaviarničiek, čajovní, vinární, pivární, divadlo, Banka lásky, Kalvária, banské múzeum, bane, botanická záhrada a mnohé iné. Milovníkov turistiky osloví množstvo turistických aj cyklo trás v Štiavnických vrchoch, pre vášnivých plavcov a ľudí hľadajúcich relax sú lákadlom štiavnické tajchy a lyžiari určite neodolajú lyžiarskemu stredisku Salamandra.

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Banskej Štiavnici na ulici Horná Huta

Rozloha pozemku na bývanie 285 m2 je o 1283 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Banskej Štiavnici.

Pozícia realitnej ponuky

15.000,- €
Cena nehnuteľnosti 15.000,- € 101.000,- €
285 m²
Rozloha pozemku 285 m² 1810 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku285 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-683952 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.