PREDANÉ zaujímavo riešený, 3izb. byt na sídlisku Darg.hrdinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Ulica.: Zupkova
69.77 m²
7
posledné poschodie
3
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
149.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

13712x zobrazená v zozname / 1235x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

PETRA IMRICHOVÁ z realitnej kancelárie REALIFY vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj zaujímavo riešený, pražský, 3izb. byt na sídlisku Dargovských hrdinov, na ulici Zupkova. Tento 3-izbový byt – 69,77 m2 s veľkou loggiou, komorou priamo pred bytom a pivnicou sa nachádza priamo v centre sídliska, v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti a Košického lesoparku. Stačí iba kúpiť a môžete ihneď pohodlne bývať, bez starostí a ďalších investícií.
VIDEO LINK s prezentáciou bytu si skopírujte do prehliadača: https://youtu.be/qCcaFNknp5o

BYT: Byt, 3izb. bol postupne kompletne zrekonštruovaný, nesie sa v jednotnom tóne so zemitými farbami, s efektnými detailmi na mieru (posuvné dvere z masívu, dvojkrídlové dvere na loggiu atď), doplnkami a pôsobí veľmi harmonicky. Nachádza sa na 7. poschodí bytového domu. Obrovskou výhodou je dostatok svetla, dych berúce výhľady na celé Košice a dostatok súkromia.
Vo vstupnej chodby bytu, za bezpečnostnými dverami sa nachádza vešiaková stena, komoda so zrkadlom a vstavaná skriňa. Z nej sa dostaneme doľava do útulnej, modernej spálne, s dostatočnými úložnými priestormi a okolitými výhľadmi na Košice. Ďalej sa dostaneme do praktickej, študentskej izby s posuvnými dverami, posteľou, rebrinou, kancelárskym stolíkom a nábytkovej zostavy. Zo vstupnej chodby, smerom doľava, plynulo prechádzame chodbičkou s komodami, zrkadlom do kúpeľne, kde sa nachádzajú vaňa, práčka, sušička, oddelená toaleta a ďalšie komody, slúžiace ako praktické úložné priestory v kúpeľni.
Zo vstupnej chodby, smerom doprava, cez veľké dvojkrídlové posuvné dvere, sa dostaneme do centrálnej časti bytu, kde sa odohráva najpodstatnejšia časť dňa. Nájdeme tu peknú obývaciu izbu s nádhernou zasklenou loggiou, ktorá sa tiahne cez obývačku a kuchyňu. Celý priestor je prepojený s veľkou kuchyňou, so všetkými vstavanými spotrebičmi, ktoré potrebujete- indukčná varná doska, rúra, umývačka, chladnička s mrazničkou a je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí dokážu oceniť štedrý priestor na varenie, pečenie a prípravu jedál. Výhodou je tiež plnohodnotný stôl na rodinné stolovanie.
Dominantou tohto príjemného, otvoreného priestoru obývačky a kuchyne je policová zostava medzi oknami loggie a pohodlný čitateľský kútik s kreslom, lampou a kvetinami, ktorý dotvára relaxačnú atmosféru a pohodu.
Na byte bola vykonaná posledná rekonštrukcia v roku 2013. Boli menené stúpačkové rozvody, plastové okná, podlaha, dlažba, jadro a zasklená loggia.
Byt je vo vynikajúcej kondícií, prerobený, vhodný na bývanie, ale aj pre vaše investičné zámery.
Obrovskou výhodou tohto bytu je jeho ideálna lokácia v rámci sídliska a možnosť kvalitného, aktívneho vyžitia v neďalekom lesoparku, alebo nákupných centrách.

BYTOVÝ DOM: kompletná rekonštrukcia bytového domu prebehla v rokoch 2018, nová strecha kompletne zaliata, zrekonštruované a zateplené spoločné priestory, vchod s elektrickou bránou a zvončekmi, zateplená fasáda, nové rozvody elektroinštalácií, plynu a stúpačiek. Výťah sa ide meniť cca 02/2024.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti Shopbox, množstvo obchodov, kaviarne, škôlky, školy, poliklinika, výborná dostupnosť mestskej hromadnej dopravy.

CENA: 149.900,-EUR vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie rezervačných a následne kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta, kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s najvýhodnejšími podmienkami, s ktorým Vám vieme v REALIFY pomôcť. Byt sa predáva bez tiarch, je v osobnom vlastníctve.

Ak uvažujete nad kúpou výhodnej nehnuteľnosti a táto ponuka vás zaujala, dohodnime si spoločne obhliadku!

KONTAKT:


Mgr. Petra IMRICHOVÁ, certifikovaný realitný maklér NARKS®
www.predajspetrou.sk
mobil:

INSTAGRAM: petra_realitymaklerka


FB: Imrichova Petra realitymaklerka
LINKEDIN: petraimrichova

YOUTUBE: Imrichova Petra Realitymaklerka


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov na ulici Zupkova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 10 trojizbových bytov v Košiciach - Dargovských Hrdinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-pi...

Pozícia realitnej ponuky

149.900,- €
Cena nehnuteľnosti 110.000,- € 205.000,- €
69.77 m²
Celková rozloha 64.5 m² 77 m²

Kontaktujte

Mgr. Petra Imrichová, MBA

Realify

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Realify

CTR Business center Košice, Štúrova 27, 8. poschodie, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha69.77 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-pi-8 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.