PRENÁJOM - 2 izbový byt na ulici Prievidzská v Handlovej.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Prievidzská
48 m²
prenájom - 2-izbový byt
380,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3686x zobrazená v zozname / 266x zobrazená detailne / 266x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom zrekonštruovaný 2 - izbový byt s výmerou 48,3 m2 na Prievidzskej ulici v Handlovej. Byt je orientovaný na juhozápadnú svetovú stranu, má loggiu a nachádza sa na poschodí 1/4 bytového domu bez výťahu. Vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Byt sa ponúka čiastočne zariadený (práčka, sedacia súprava, obývacia stena so stolíkom, posteľ, kuchynský stôl a stoličky, vešiaková zostava), je v ňom zavedená prípojka na káblovú televíziu. K dispozícii je aj pivnica, nachádzajúca sa v suteréne bytového domu. Byt je určený pre maximálne 3 osoby, bez domácich zvierat. Celková cena za prenájom pre jednu osobu je 380€/mesiac, za druhú osobu je doplatok 20€/mesiac, v prípade maloletej osoby je doplatok 10€/mesiac. Byt je voľný ihneď. Majiteľ si vyhradzuje právo výberu nájomcu. Pri podpise Nájomnej zmluvy hradí záujemca províziu sprostredkovateľovi vo výške jedného nájmu, nájom za prvý mesiac a vratný depozit vo výške 500€.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha48 m²
Statusaktívne