Prenájom kancelárske, obchodné priestory 57, 25 m2, Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
57.25 m²
prenájom - Obchodné priestory
6,50 €/m2/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

25708x zobrazená v zozname / 2671x zobrazená detailne / 173x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom obchodné, kancelárske priestory, Duklianska ulica, CENTRUM MODERNÉHO BÝVANIA R11, Spišská Nová Ves. Priestor je vhodný predovšetkým ako kancelária či predajňa so zameraním na bývanie. V prípade záujmu je možné priestor dispozične upraviť a prispôsobiť požiadavkám a potrebám klienta,

-celková prenajímaná plocha: 57,25 m2,
-príslušenstvo: 1 samostatná miestnosť, kuchynka, samostatné WC,
-vstup: na poschodí z pavlače,
-parkovanie: priamo v areáli, s dostatočným počtom parkovacích miest,
-zabezpečenie areálu: kamerový systém.

Cena prenájmu je 6,50€/m2/mesiac + DPH, + energie. Súčasťou centra sú oddychové zelené plochy, ktoré vytvárajú príjemné prostredie pre ľudí, ako aj samotné podnikanie. Obchodné centrum R11 sa nachádza vedľa frekventovanej ulice smer PP v blízkosti centra mesta, obchodného domu Kaufland a obchodnej zóny NEO. Vychádza z myšlienky vytvorenia samostatného komplexu, ktorý poskytuje obchodné, prezentačné, skladovacie a kancelárske priestory. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha57.25 m²
Celková rozloha57.25 m²
Úžitková plocha57.25 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Parkovanievonkajšie