Prenájom: Nebytový priestor 166m2 Krásno nad Kysucou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
166 m²
prenájom - Kancelárie - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

9738x zobrazená v zozname / 785x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na prenájom nebytový priestor v novostavbe v Krásne nad Kysucou. Tento priestor o rozlohe 166m2 ponúka flexibilné možnosti prispôsobenia sa potrebám nájomcu, vrátane možnosti rozdelenia na samostatné jednotky.

Budova je konštruovaná ako železobetónový skelet, umožňujúci jednoduché úpravy priečok a inštalácií podľa konkrétnych požiadaviek. Okná sú vybavené exteriérovými žalúziami na ochranu pred prehrievaním interiéru. Kúrenie je riešené podlahovým vykurovaním. K dispozícii pripojenie na rýchly internet.

Na podlaží je k dispozícii vlastné sociálne zariadenie.

Objekt je monitorovaný kamerovým systémom a alarmom.

Tento priestor je ideálny pre ordinácie, zubnú, očnú kliniku alebo pre iné kancelárske alebo obchodné aktivity.

Nájomcovia majú prístup k dostatočnému množstvu parkovacích miest pre seba aj svojich klientov.

V areáli budovy sú tiež k dispozícii rôzne obchody a služby, ako je kaviareň, predajňa čistiacej techniky, kaderníctvo, samoobslužné umývacie boxy, umývacia linka, čistenie interiérov áut a nabíjacie stanice pre elektromobily….

Ak hľadáte moderné a flexibilné priestory, neváhajte nás kontaktovať. Buďte súčasťou nového podnikateľského centra v Krásne nad Kysucou!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117302



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha166 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno