Priestranný 6i rodinný dom s veľkou záhradou v obci Rybany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Rybany
280 m²
1132 m²
2
6
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
175.000,- € Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

13830x zobrazená v zozname / 1154x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj veľký a priestranný 6i rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Rybany, okres Bánovce nad Bebravou a bol postavený v roku 1978. Má dve obytné podlažia a je podpivničený.

Rodinný dom je postavený na pozemku o rozlohe 1132 m2, na tomto pozemku sa nachádza aj hospodárska budova o rozlohe 44 m2, ktorá pozostáva zo samostatnej garáže, letnej kuchyne, hospodárskej miestnosti a na poschodí sú 2 izby.

Krásna, veľká a slnečná záhrada poskytuje dostatok súkromia, priestor na relax, ale aj možnosť úžitkovej záhrady. Pred domom sa nachádza predzáhradka.

Dom je v pôvodnom stave, je zdravý a suchý, postavený z tehly, betónové stropy, betónové schodiská, veľké presvetlené izby a obrovský priestor v podkroví má veľký potenciál. Prízemie prešlo rekonštrukciou v roku 2010, kde boli vymenené plastové okná komplet na celom dome, prerobená kúpeľňa, položené nové podlahy, nové vchodové dvere.

Dispozične pozostáva z prízemia, ktoré má rozlohu 141 m2 a nachádza sa tu vstupná chodba, z ktorej sa ide do menšej izby, veľká hala, kuchyňa, obývačka, 2 veľké slnečné izby, veľká špajza, prerobená kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Z haly je možný vstup aj do pivnice a nachádza sa tu schodisko do podkrovia.
V podkroví sa nachádza ďalšia bytová jednotka, kde je kuchynka, 2 izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, špajza a niekoľko miestností, ktoré ponúkajú novému majiteľovi veľké možnosti využitia pri realizácií nového bývania. Je tu výstup na terasu, z ktorej je nádherný výhľad do záhrady a nový majiteľ si ju vie upraviť podľa vlastných predstáv.
Do pivnice, ktorá sa nachádza pod rodinným domom je vstup nie len z domu, ale aj z dvora. V pivnici sa nachádza kotolňa, kde je plynový kotol, ktorý slúži na kúrenie a kotol na ohrev vody. Je tu niekoľko miestností, ktoré vie nový majiteľ taktiež využiť.

Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete – plyn, elektrika, verejný vodovod, kúrenie plynom. Odpad je riešený žumpou. Je tu dostupnosť internetu. Na pozemku sa nachádza studňa s čerpadlom.

Obec Rybany sa nachádza len 6 km od Bánoviec nad Bebravou a je na hlavnom ťahu do Topoľčian a Partizánskeho. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná škola, škôlka, pošta, obchody, lekáreň, všeobecný a detský lekár, reštaurácie, pizzeria, vinárne, autobusová a železničná stanica.

Výhodu tejto nehnuteľnosti vidím v tom, že si tu vie nový majiteľ vybudovať komfortné bývanie, má tu priestor aj na relax, ale nehnuteľnosť svojou veľkosťou poskytuje priestor aj na podnikateľské účely.

Rodinný dom odporúčam vidieť.



Rodinný dom je možné uvoľniť ihneď po dohode s novým majiteľom. Dohoda na cene domu možná.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Andrea Kotlebová


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rybanoch

Inzerovaný rodinný dom v Rybanoch v cene 175.000,- € je o 50.414 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Rybanoch. Rozloha je o 49 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rybanoch.

Pozícia realitnej ponuky

175.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30.990,- € 335.000,- €
1132 m²
Rozloha pozemku 64 m² 6300 m²
280 m²
Úžitková plocha 42 m² 330 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1132 m²
Úžitková plocha280 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2013 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.