Priestranný rodinný dom v pokojnej časti Detvy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
250 m²
800 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
335.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1456x zobrazená v zozname / 129x zobrazená detailne / 129x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v pokojnej časti mesta. Leží na rovinatej parcele o celkovej výmere 800 m2. Pozemok je oplotený s dvoma vstupnými bránami a s parkoviskom pre 3 autá. Postavený bol v roku 2000 z tehál. Stavba je dvojpodlažná, dispozične zaujímavo riešená poskytujúca bývanie pre viacčlennú rodinu prípadne pre 2 rodiny. Má 3 vchody. Prízemie je tvorené zádverím, chodbou, schodiskom na časť podkrovia, pracovňou, kúpeľňou s WC, otvorenou kuchyňou s obývacou izbou a jedálenským kútikom, ktorým sa prechádza do ďalšej chodby s možnosťou východu na terasu s príjemným posedením a do záhrady. V tejto časti prízemia je menšia kúpeľňa, vstup do garáže a schodisko na časť poschodia – podkrovia, kde je ešte jedna izba. V druhej časti podkrovia sa nachádza kúpeľňa s WC, 2 menšie a 1 väčšia spálňa, ktorá má aj východ na balkón s výhľadom do záhrady. Na pozemku sa nachádza ešte jedna garáž, čiastočne podpivničená, so vstupom z druhej strany ulice. Záhrada je prevažne dekoračná, udržiavaná, jej súčasťou je aj skleník na pestovanie vlastnej zeleniny a altánky so záhradným posedením a vonkajším grilom, vydláždená plocha pre stôl na stolný tenis. Nehnuteľnosť pôsobí veľmi útulne, predáva sa aj so zariadením. Prostredie je príjemné tiché, blízka dostupnosť do centra mesta ale aj „ na skok“ do prírody ale aj za športom. V širšom okolí jedinečná príroda Poľany, vyhľadávaná turistami v každom ročnom období poskytujúca široké možnosti vyžitia.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Detvej

Inzerovaný rodinný dom v Detvej v cene 335.000,- € je o 99.133 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Detvej. Rozloha je o 101 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Detvej.

Pozícia realitnej ponuky

335.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.000,- € 335.000,- €
800 m²
Rozloha pozemku 294 m² 49000 m²
250 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Úžitková plocha250 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288385658464 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.