Prírodný zdravý rodinný dom v obci Trenčianska Teplá na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianska Teplá
60 m²
204 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2633x zobrazená v zozname / 177x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

Novostavba komfortnej zdravej nehnuteľnosti v štýle bungalovu vo veľkej spádovej obci Trenčianska Teplá , vzdialenej iba 3 km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice na predaj.

Dom s 50 centimetrovou izoláciou zabezpečuje parametre blížiace sa pasívnemu štandardu, konštrukčný materiál drevo ,výplň slamená s hlinenými a vápennými omietkami. Stavba je difúzne otvorená, tj dýcha. Hlinené omietky sú antibakteriálne a majú veľa ďalších vlastností ideálnych pre zdravie človeka, preto je dom vhodný aj pre alergikov, astmatikov, hlina lieči. Dispozícia nehnuteľnosti pozostáva z väčšej miestnosti, ktorá tvorí kuchyňu a spoločenskú miestnosť, samostatnej toalety, kúpeľne, technickej miestnosti a dvoch predných izieb. Po vstupe do domčeku človek nadobúda pocit zdravej atmosféry. V každej izbe je po celé leto príjemne chladno a ideálna vlhkosť vzduchu po celý deň. Tepnou celého domu je hlinená stena, ktorej tvar kvetu( organickosť tvaru kvetu nalaďuje zmysluplnosť a jedinečnosť) má viaceré výhody.
Zvlnený tvar napríklad dodáva stabilitu domu a zabezpečuje efektívnu cirkuláciu vzduchu. Harmonizačná hlinená mandala a jej farby vylaďujú energetickú rovinu priestoru. Celkové náklady na vykurovanie obytného priestoru kombinovaným spôsobom budú menej ako 50€.
Táto nehnuteľnosť spĺňa všetky kritéria tak ako akákoľvek inak konštrukčne postavená stavba a to sa samozrejme týka aj v možnosti financovania prostredníctvom banky. Ak Vám záleží ,že chcete bývať v novostavbe a dbáte aj na svoje zdravie tak tento pôvabný domček je určený pre Vás.

Obec Trenčianska Teplá má parametre menšieho mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou výbornou lokalitou v susedstve kúpeľného mesta, krajského mesta Trenčín (cca 9 km) a diaľničného privádzača (5km).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčianskej Tepláni

Inzerovaný rodinný dom v Trenčianskej Tepláni v cene 155.000,- € má priemernú cenu rodinného domu v Trenčianskej Tepláni. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Trenčianskej Tepláni. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Trenčianskej Tepláni. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
204 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
60 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku204 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288752489563 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.