RADO I Rodinný dom s veľkým pozemkom v Trenčíne - časť Noviny!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Nové Prúdy
240 m²
707 m²
2
4
áno - 2 autá
pôvodný
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
410.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3894x zobrazená v zozname / 257x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom v jednej z najvyhľadávanejšej časti Trenčína, na sídlisku Noviny! Ak si myslíte, že mestské domy disponujú iba malými a prevažne zastavanými pozemkami, táto ponuka Vás presvedčí, že aj priamo v meste môžete mať veľkú záhradu!

Trojpodlažný murovaný rodinný dom je situovaný v tichej, jednosmernej, vybudovanej ulici s asfaltovou príjazdovou cestou a chodníkmi. Je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, plyn), navyše na záhrade nájdete aj studňu na polievanie. Dom zo 70-tych rokov je prevažne v pôvodnom, avšak veľmi zachovalom a funkčnom stave. Rekonštrukciou prešli okná, ktoré sú vymenené za plastové a opravená bola aj strecha. Vykurovanie je riešené plynovým kotlom v kombinácií s radiátormi. Máte teda možnosť upraviť si ho podľa vlastných predstáv.

Dom je čiastočne spojený s vedľajším domom, nejedná sa o radovku. Má dve obytné podlažia a je celý podpivničený. Môžete ho užívať ako veľký 4-izbový, prípadne 5-izbový, ale tiež je možné jeho rozdelenie, pretože bol navrhnutý ako dvojgeneračný a na každom poschodí je možné vytvoriť 2 samostatné bytové jednotky.

Na spodnom podlaží nájdete chodbu, samostatné WC, kúpeľňu, kuchyňu so špajzou a veľkú obývačku (33,4 m2), ktorú je možné predeliť na 2 samostatné izby. Z obývačky je východ na terasu (15,5 m2), z ktorej sa dostanete aj do záhrady. Vrchné podlažie má podobný pôdorys, namiesto kuchyne s obývačkou sú tu 3 spálne. Pivnicu tvoria dve miestnosti – kotolňa (20 m2) a práčovňa (12 m2). Samostatný vstup je do garáže (26 m2), kde sa zmestia za sebou 2 menšie autá (dĺžka garáže 9 m). Dispozíciu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=x6rmS6Pgce2

Pozemok je rovinatý a priestranný. Má celkovú rozlohu 707 m2 a ponúka Vám široké možnosti využitia. Máte tu priestor na vlastnú zeleninovú záhradku, detský domček s pieskoviskom, trampolínu, alebo bazén s protiprúdom. Po obvode pozemku sú vysadené stromy, ktoré sa starajú o Vaše súkromie. Ponuka je zaujímavá aj z investičného hľadiska, pretože veľkosť pozemku zároveň ponúka možnosť výstavby ďalšieho rodinného domu.

Lokalita Noviny, kde sa dom nachádza je mimoriadne obľúbenou kľudnou časťou Trenčína, s príjemnou rodinnou atmosférou a prevahou rodinných domov. Nájdete tu detské ihriská, športoviská, školy. Veľmi dobrá je aj dostupnosť do mesta a do prírody. Ponuka je vhodná pre rodinne založených klientov, ktorí hľadajú bývanie v jednej z najlepších častí mesta v rodinnom dome s priestranným pozemkom.


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne na ulici Nové Prúdy

Inzerovaný rodinný dom na ulici Nové Prúdy v Trenčíne v cene 410.000,- € je o 942.486 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčíne. Rozloha je o 69 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

410.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
707 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
93 m²
Zastavaná plocha 61 m² 717 m²
240 m²
Celková rozloha 12 m² 2138 m²
240 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku707 m²
Zastavaná plocha93 m²
Celková rozloha240 m²
Úžitková plocha240 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2601 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.