REWIN I 2, 5 izbový byt v tichej a obľúbenej časti Ružinova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Kozmonautická
54.74 m²
6
6/posledné poschodie
2,5
pôvodný
áno
predaj - 2-izbový byt
174.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3204x zobrazená v zozname / 218x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj 2,5 izbový byt v pôvodnom stave s možnosťou rekonštrukcie v kľúčovej a obľúbenej lokalite Ružinova - Ostredky.

Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť vlastniť byt v srdci Ružinova, v jednej z najžiadanejších lokalít Bratislavy - Kozmonautická ulica. Tento úžasný byt s pôvodným charakterom a upravenou dispozíciou poskytuje komfortné bývanie v blízkosti prírody a zároveň s vynikajúcou dostupnosťou služieb a infraštruktúry.

Tento byt s výmerou 54,74 m2 ponúka možnosť úpravy na plnohodnotný 3 izbový domov, presunom kuchyne do obývacej miestnosti. K dispozícii je aj pivničná kobka o výmere 1,12 m2 a priestranný balkón o výmere 6,7 m2, ktoré dopĺňajú výhody tohto úžasného bytu.

Nachádza sa na 6. poschodí z 6., čo zabezpečuje nielen krásny výhľad, ale aj pocit pokoja a súkromia.

Popis bytu:



Vstupná predsieň s priestorom pre vstavané skrine.
Kuchyňa s výstupom na balkón, poskytujúca ideálny priestor s výhľadom na nádhernú zeleň a možnosťou prerábky na samostatnú izbu.
Priestranná obývacia miestnosť ktorá má taktiež výstup na balkón..
Samostatná toaleta s umývadlom pre pohodlnosť a komfort.
Priestranný balkón s fascinujúcim výhľadom, čo je rarita v Bratislave.
Spálňa so vstupom do kúpeľne disponujúcej sprchovým kútom, poskytujúca súkromný a útulný priestor na oddych a regeneráciu.

Uvedené fotografie v inzeráte sú vizualizácia!



Investičná príležitosť:
Po úprave a rekonštrukcii je tento byt ideálnou voľbou ako investičná nehnuteľnosť, či už ako dlhodobá investícia pre prenájom alebo ako budúci domov pre vás či vašu rodinu.

Lokalita:


Ružinov je považovaný za jednu z najžiadanejších častí Bratislavy, a náš byt na Kozmonautickej ulici je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu prírody a pohodlia veľkomesta. S bohatou zeleňou v okolí a vynikajúcou vybavenosťou v pešej dostupnosti, vrátane obchodov, reštaurácií a služieb, poskytuje táto lokalita ideálny rámec pre moderný životný štýl. Časť Ostredky, kde sa náš byt nachádza, je obľúbená pre svoju pokojnú atmosféru a pohodlný prístup k širokej škále služieb a možností.

Nenechajte si túto príležitosť ujsť! Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku medzi prvými.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha54.74 m²
Poschodie6/posledné poschodie
Počet poschodí6
Počet izieb2,5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zateplený objektáno
Oknáplastové