REZERVOVANÉ_Priestranný 2i byt s balkónom - Chrenová 3, pri ZŠ Fatrans

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
69 m²
predaj - 2-izbový byt
128.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6519x zobrazená v zozname / 604x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s rozlohou 68 m2 vrátane veľkej murovanej pivnice (plocha bytu cca 62 m2) na 3/3 poschodí v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome. Výhodou tohto poschodia je pocit maximálneho súkromia a komfortu bývania, nakoľko nad ním už nie sú žiadne byty. Množstvo parkovacích miest a bezproblémové parkovanie je typické pre túto lokalitu.

Samotný byt prešiel pred 5 rokmi rozsiahlou konštrukciou: podlahy dlažba/laminát, stierky, vymenené interiérové dvere, murovaná kúpeľňa s novou elektroinštaláciou a sprchovým kútom, rolldor v spálni, bodové osvetlenie a znižované stropy sadrokartón (obývačka). V celom byte sú plastové okná a kuchynská linka, ktorá poslúži ešte dlhé roky.

Obľúbené dispozičné riešenie s 2 samostatnými izbami - balkón z obývačky, veľká vstupná chodba s priestorom na šatníkovú skriňu, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom a priestorom na práčku a kuchyňa so špajzou. Orientácia bytu je severovýchod - juhozápad.

Byt sa predáva čiastočne zariadení s chladničkou, kuchynským stolom a stoličkami + dohoda s majiteľom.

Lokalita:



Chrenová 3, Pri ZŠ Fatranská so skvelým parkovaním. Sme v jednej z najvyhľadávanejších lokalít v Nitre. Je to najmä kvôli celkovej dostupnosti kompletného občianskeho vybavenia a taktiež aj kvôli množstvu zelene, detských ihrísk a športových možností.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118087



Cena: 128 990.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha69 m²
Statusaktívne