Rodinný dom na rovinatom pozemku 1663m2 v obci Stankovany- časť Rojkov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
1663 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

14508x zobrazená v zozname / 1094x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj väčší rodinný dom, postavený na krásnom rovinatom pozemku o výmere 1663m2 v obci Stankovany časť Rojkov.
-------------------

Obhliadka v 3D *** https://bit.ly/49EsAO7 ***


------------------
Samostatne stojaci dom so zastavanou plochou 120m2, bol postavený z kvadry v r. 1980. Je udržiavaný a nachádza sa v pôvodnom stave.
Dispozícia: 3 nadzemné podlažia bez podpivničenia. Výhodou sú elektrické rozvody z medi, vodovod je obecný. Kanalizácia je odvedená do žumpy.
Kúrenie novou 3-ročnou pecou so zásobníkom na ekohrášok- centrálne,rozvedené radiatormi z kotoľne umiestneného na prízemí domu.
Za domom sa ťiahne rovinatá záhrada o šírke 15m a celkovej dĺžke 100m. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova a prístrešok. Dom je vhodný na trvalé bývanie s možnosťou dvojgeneračného využitia. Vzhľadom na lokalitu a veľkosť nehnuteľnosti s možnosťou na podnikania. Výhodou je ľahká dostupnosť do blízkych miest ako Ružomberok, Dolný Kubín aj Martin všetky do 20min autom. Priamo v obci je kráterový prameň minerálnej vody Rojkovská travertínová kopa známa ako Zlá voda. Vlakovú stanicu Stankovany cez most zvládnete pešo asi za 15min od domu. Pre viac informácií a neváhajte kontaktovať call centrum číslo: , alebo priamo makléra:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Ružomberoku

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1663 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52196 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.