Rodinný dom s veľkým pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Kopčany
280 m²
1527 m²
1
3
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
139.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

212353x zobrazená v zozname / 22766x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

Formou výhradného zastúpenia majiteľa nehnuteľnosti Vám ponúkame gazdovský rodinný dom s veľkým pozemkom o výmere viac ako 1500m².
Ponúkaná nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete. Nachádza sa v tichej a kľudnej časti obce a pozostáva z niekoľkých častí prirodzene tvoriacich funkčný celok.

Vstup do nehnuteľnosti je riešený sedliackym dvorom, čo dodáva pocit úplného súkromia a zároveň rozdeľuje nehnuteľnosť na obytnú a „technickú časť“.
Samotná dispozícia obytnej časti pozostáva z troch obytných miestností z ktorých jedna (obývačka) je priechodná, dvoch spální, kuchyne, veľkej komory, kúpeľne, a samostatného WC.

Obytná časť nehnuteľnosti je čiastočne podpivničená. V pivničných priestoroch, sa nachádza plynový kotol a úložný priestor. Zadnú časť domu tvorí letná kuchyňa s privedeným kúrením, tečúcou vodou, šporákom na pevné palivo, s murovanou udiarňou a ďalšie hospodárske miestnosti, ako chlievy, kurín šopa.... Na dvore sa nachádza kopaná studňa, okrasná záhradka a druhá garáž, ktorú majitelia využívali na uskladnenie náradia a záhradnej techniky. Na dome boli staré okná nahradené plastovými, v roku 2010 bola renovovaná kúpeľňa, vymenený plynový kotol a opravená strecha.

Technickú časť tvorí veľká miestnosť o výmere viac ako 45m² v minulosti využívaná na skladovanie pevného paliva (drevo, uhlie...), a garáž o výmere cca 15m² na jedno osobné auto. Nad celou technickou časťou sa nachádza pochôdzna povala.

Zadnú časť dvora tvorí priestranná slnečná záhrada s malým vinohradom a ovocnými stromami o veľkosti viac ako 960m².

Nehnuteľnosť bola doposiaľ využívaná ako rodinný dom na trvalé bývanie. Jej obrovský potenciál však novému majiteľovi dáva možnosť rôzneho využitia či už ako malé hospodárstvo, chov domácich zvierat, drobné podnikanie, prípadne je možné ju využívať ako pekný rekreačný dom.

Lokalita


Obec Kopčany v okrese Skalica leží na slovensko-moravskej hranici päť kilometrov od Holíča. V obci s dobrou občianskou vybavenosťou ( škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, služby, knižnica...) sa čoraz viac rozvíja turistický ruch aj vďaka kultúrnym pamiatkam, ktoré postupne dostávajú svoj pôvodný vzhľad. V okolí obce sa nachádza množstvo možností na šport, turistiku a relax (cyklochodníky, množstvo rybníkov, lávka cez rieku Morava....)

Viac info na


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kopčanoch

Inzerovaný rodinný dom v Kopčanoch v cene 139.990,- € je o 131.504 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Kopčanoch. Rozloha je o 74 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Kopčanoch.

Pozícia realitnej ponuky

139.990,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 550.000,- €
1527 m²
Rozloha pozemku 238 m² 2228 m²
274 m²
Zastavaná plocha 93.04 m² 860 m²
1527 m²
Celková rozloha 95 m² 4356 m²
280 m²
Úžitková plocha 1 m² 544 m²

Kontaktujte

Patrik Labaj

Patrik Labaj

hovorím po slovensky mluvim česky
+421905.. zobraziť +421 905 229 445

LEGACY

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

LEGACY

Seberíniho 1765/9, Bratislava 821 03

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1527 m²
Zastavaná plocha274 m²
Celková rozloha1527 m²
Úžitková plocha280 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-627664 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny